Ata Demirer emlak yatırımlarına yöneldi! İstanbul'da tarihi binaları satın alıp restore ettiriyor!

Ünlü sanatçı Ata Demirer emlak yatırımları ile gündem oldu. Sanat dünyasından kazandıklarını emlak yatırımına çeviren Ata Demirer’in hedefinde İstanbul’daki tarihi yapılar olduğu bildirildi.

Sanat dünyasının ünlü isimleri kazandıklarını emlak sektörüne yatırarak çok kazançlı çıkabiliyorlar. Yatırımlarını bu şekilde yapan çok sayıda sanatçının emlak zengini olduğu biliniyor. Emlak zengini sanatçılar arasında Seda Sayan, Kenan İmirzalıoğlu, Beyazıt Öztürk gibi isimler bulunuyor. Son olarak ünlü komedyen Ata Demirer de bu kervana katılarak emlak yatırımı yapmaya yöneldi.

ATA DEMİRER EMLAK YATIRIMINA YÖNELDİ!

Bir süredir sessizliğini koruyan Ata Demirer’in emlak yatırımına yöneldiği bildirildi. Ünlü sanatçı bu yatırımlarını belirli bir planlama doğrultusunda yapıyor. İstanbul’u kendisine hedef olarak belirleyen Ata Demirer Galataport İstanbul sonrasında değerine değer katan Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi’nde tarihi yapıları mercek altına aldı.

TARİHİ BİNALARI SATIN ALIP RESTORE ETTİRİYOR

İstanbul’un önemli merkezleri olan Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi’nde tarihi yapı arayan bu binaları satın alan Ata Demirer geleceğe dair çok önemli bir yatırım hamlesi yapıyor. Bu şekilde bulduğu binaları restore ettiren Ata Demirer’in butik otel ve apart yapma gibi bir hedefinin olduğu belirtildi. Hem satın aldığı binaların değer kazanması ile kara geçecek olan Ata Demirer hem de bu binaların işletmesi ile ikinci bir kazanç sahibi olabilecek.

EMLAK YATIRIMINDAN FAZLA KAZANDIRANI YOK!

Son dönemlerde yatırım yapmak isteyenlerin emlak yatırımına yönelmelerinin ana nedeni bu şekilde yapılan yatırımlarla elde edilen gelirlerin bir başka yatırım aracında bulunamayışından kaynaklanıyor. Ünlü isimler de bundan dolayı gayrimenkul yatırımlarını oldukça önemsiyorlar. Geçmiş yıllarda sanatçılar kazandıklarını harcayıp daha sonra muhtaç duruma düşmeleri ile gündeme geliyordular. Son dönemlerde ise sanatçılar kazandıklarını yatırıma çevirip ilerleyen yıllara dair ekonomik olarak geleceklerini garanti altına almaya başladılar. Emlak yatırımında bazı isimler özellikle ön plana çıkarken kazancı gören tüm sanatçılar bu yöne yönelmeye başladılar.

Gündem Haberleri