Ataması Yapılmayan 21 Yaşındaki Matematik Öğretmeni Arefe Günü İntihar Etti!

Büyük umutlarla öğretmen olmak için okuyan genç öğretmen adayları ne yazık ki bir türlü bekledikleri atamayı alamadıkları için bunalıma giriyor.

Büyük umutlarla öğretmen olmak için okuyan genç öğretmen adayları ne yazık ki bir türlü bekledikleri atamayı alamadıkları için bunalıma giriyor.

Kastamonu'nun Merkez Hisarardı'da yaşayan 21 yaşındaki genç öğretmen adayı beklediği atama müjdesi bir türlü gelmeyince canına kıydı.



21 yaşındaki matematik öğretmeni Kevser Abdülkadiroğlu iddialara göre uzun süredir ataması yapılmadığı için bunalıma girmişti. Genç öğretmen adayı arefe günü evinde kendisini asarak intihar etti.



Ataması Yapılmayan Matematik Öğretmeni Kevser Abdülkadiroğlu İntihar Etti!



Cumhuriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Matematik Öğretmenliği bölümü mezunu olan 21 yaşındaki Kevser Abdülkadiroğlu iddialara göre uzun süredir beklediği atamayı alamadığı için bunalıma girmişti.



Genç öğretmen adayı hayatının baharında 21 yaşında kendini asarak intihar etti. Genç öğretmen adayının henüz kesin intihar nedeni açıklanmazken konu hakkında açıklama yapan Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ise “Yok başka cehennem yaşıyoruz işte!



Kevser ataması yapılmayan öğretmen kardeşimizdi. Küçükken heyecanından uyuyamadığı arife gecesinde intihar ederek yaşamına son verdi. Bu intiharın sorumlusu Kevser gibi yüzlerce kardeşimizin hayallerini ellerinden alanlardır. Unutmayacağız!” diyerek atamasının yapılmadığı için intihar ettiğini iddia etti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri