ATV'de Yayınlanan Baş Belası Dizisi Nerede Çekildi, Dizi Seti Nerede Kuruldu?

ATV'de yaz dizisi olarak başlayan Baş Belası dizisinin ilk bölümü büyük ses getirdi. Baş Belası dizisinin ikinci bölümü ise bu akşam ekranlara gelecek. Peki Baş Belası dizisi nerede çekildi? Baş Belası dizi seti nerede kuruldu?

Televizyon kanalları yaz sezonunda reyting savaşları yapmaya başlarken bu mücadelede genellikle yaz dizileri üzerinden veriliyor. Bu yaz için önemli dizileri yayına sokan ATV'nin Pazar akşamlarına ambargo koymaya başlayan dizisi Baş Belası geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümü ile reyting listesinin üst sırasına tırmanan Baş Belası dizisinin ikinci bölümü bu akşam yayınlanıyor. Peki Baş Belası dizisi nerede çekildi? Baş Belası dizisinin konusu nedir? Baş Belası dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

BAŞ BELASI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Baş Belası dizisi büyük bir ilgi ile karşılaşınca dizinin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Şimdiden çok sayıda hayranı olan dizinin çekimlerine dair merak yaşanmaya başlandı. Baş Belası dizisinin tüm çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Dizinin ana setinin Beykoz ilçesinde kurulduğu bildirildi. Ayrıca Kadıköy, Üsküdar, Bakırköy, Başakşehir gibi ilçelerde de çekimler gerçekleşiyor. Dizi yapım ekimi Baş Belası'nın İstanbul'un farklı ilçelerinde çekimlere devam edileceğini bildirdi.

BAŞ BELASI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Baş Belası dizisinde kendisini ailesine adayarak hayatını geçiren İpek Gümüşçü'nün bir anda kendisini emniyette psikolog olarak çalışmaya başlarken bulur. Yaşadığı sarsıcı olayların ardından hayatı değişen İpek Gümüşçü birbirinden sürpriz olayların içerisinde yer almaya başlar. Cinayet büro baş komiseri Şahin Kaya ile sık sık sorun yaşayan İpek Gümüşçü birbirinden ilginç olaylarla karşılaşır.

BAŞ BELASI DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Baş Belası dizisnin oyuncu kadrosunda önemli isimler yer alıyor. Yine ATV'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi ile kariyerinin çıkışını yapan İrem Helvacıoğlu, Baş Belası dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alıyor. Diziside ayrıca Seçkin Özdemir, Dilara Akyüksek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt, Taner Rumeli, Ali Mert Yavuzcan, Buçe Buse Kahraman yer alıyor.

Gündem Haberleri