ATV'nin Maraşlı Dizisi Hangi İlçede Ve Hangi Semtte Çekiliyor?

Son dönemlerin en çok dikkat çeken dizilerinden birisi olan ATV'nin Maraşlı dizisi hakkında merak edilen konular cevabını bulmaya başladı. Özellikle Maraşlı dizisinde kullanılan mekanların nerede olduğuna dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Maraşlı dizisi nerede çekiliyor.

ATV'de bu sezon yayın hayatına başlayan Maraşlı dizisi son haftalarda önemli izlenme oranlarına ulaştı. Güçlü bir hayran kitlesi oluşturmaya başlayan Maraşlı dizisi için çok sayıda arama yapılıyor.Bu aramalardan en çoğu ise Maraşlı dizisinde kullanılan mekanların nerede olduğuna dair oluyor. Peki Maraşlı dizisi nerede çekiliyor?

MARAŞLI DİZİSİ HANGİ İLDE VE İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Maraşlı dizisi yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgi çekici konusu ile ilgi uyandırmaya başladı. Her geçen hafta hayran kitlesini büyüten başarılı dizide oyuncuların yanında dizide kullanılan mekanlar da merak uyandırmaya başladı. Maraşlı dizisinin yapım ekibi tarafından dizisinin nerede çekildiği açıklandı. Buna göre Maraşlı dizisi daha çok İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde çekiliyor. Dizide en çok çekim yapılan semtin ise Galata olduğu açıklandı. Bunun yanında Beyoğlu'na yakın ilçelerde de hikayeye göre gelişen olaylarda çekimler yapılıyor. Ancak film setinin merkezi Galata'da bulunuyor.



MARAŞLI'NIN SAHAF DÜKKANI NEREDE?

Maraşlı dizisinin baş karakteri olan Maraşlı'nın sahaf dükkanında da çekimler yapılıyor. Bu çekimlerin ardından herkes bu sahaf dükkanının nerede olduğunu araştırmaya başladı. Bu sahaf dükkanının Galata'da bulunduğu düşünülüyor. Zaman zaman sahaflar çarşısında Maraşlı dizisinin çekimlerin yapıldığı biliniyor. Dizi ekibi net adresi paylaşmak istemiyor. Bu nedenle sahaf dükkanının tam olarak nerede olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

MARAŞLI DİZİSİ KAHRAMANMARAŞ'TA MI ÇEKİLECEK?

Maraşlı dizisinin isminden dolayı herkes dizinin Kahramanmaraş'ta çekildiğini düşünse de böyle bir durum sözkonusu değil. Dizinin çekimleri tamamen İstanbul'da yapılıyor. Ancak zaman zaman flashback sahneler için Kahramanmaraş'ta da çekimler yapılacak. Bunun için dizi ekibi Kahramanmaraş'ın önemli mekanlarını kullanmayı planlıyor. İlerleyen bölümlerde bu konuda izleyicilere önemli sürprizler yapılacak.



MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un paylaştığı Maraşlı dizisinin konusu Özel Kuvvetler'den ayrılan eski bir askerin başından geçen olaylardır. Askerlikten sonra kendisine bir sahaf dükkanı açan Maraşlı sakin bir yaşam sürmek istemektedir. Ancak Maraşlı'nın kaderi Mahur Türel'in sahaf dükkanına gelmesi ile değişir. Bir anda kendisini içinden çıkılmaz olayların tam ortasında bulan Maraşlı, Mahur'un hayatını kurtarır. Ardından ise başına gelmedik kalmaz.

Emlak365.com

Gündem Haberleri