Ayasofya'nın Eski İmamı Mehmet Boynukalın: Size Kaliteli Pamuk Aldım!

Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamalar ile yine tartışma konusu olmaya devam ediyor. Mehmet Boynukalın son yaptığı açıklamasının ardından kendisini eleştiren vatandaşlara ağır ifadelerde bulundu. Tepkilerin artması üzerine de Mehmet Boynukalın sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kaldı.

Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla büyük tartışmalar yaratmaya devam ediyor. Son olarak tam kapanma döneminde alkol satışlarına kısıtlama getirilmesi konusunda fikrini ifade eden Mehmet Boynukalın yine tepki çekti. Yaptığı açıklamalara vatandaşların eleştiri getirerek kendisinin de maaşını içkiden alınan vergilerden aldığını söylemesi üzerine Mehmet Boynukalın şok ifadeler kullandı.

MEHMET BOYNUKALIN'DAN TARTIŞILACAK SÖZLER

Eleştirilere cevap veren Mehmet Boynukalın, “Helali ve haramı bilmeyen bir güruh bugün kalkmış bana helali ve haramı öğretmeye kalkıyor. Devletimin üniversitesinde farz olan bir işi yapıp din dersi veriyor ve karşılığını da helal olarak alıyorum. Sizin pisliklerinize benim ihtiyacım yok. Hepinizin cehenneme kadar yolunuz var.” dedi.

Tepkisini sürdüren Mehmet Boynukalın daha sonraki açıklamasında, “Helal haram bilmeyen bu güruh paranın itibari bir şey olduğunu da bilmiyor. Önemli olan yaptığınız işin helal olmasıdır. Devletin kasasına o paranın nereden geldiğinin sizi alakadar eden bir tarafı yok. Evet bunu da düzeltmek gerekir lakin bu apayrı bir konudur.” ifadelerini kullandı.

Ayasofya'nın eski imamı Mehmet Boynukalın sözlerinin sonunda ise skandal bir ifade kullanarak, “Merak etmeyin ey helali ve haramı bilmeyen güruh! Haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım. Artık helal edersiniz, ne yapayım.” şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Mehmet Boynukalın'ın bu açıklamalarına ise tekiler çok yoğun oldu. Artan tepkiler üzerine Mehmet Boynukalın çok geçmeden sosyal medya hesabını kapattı. Mehmet Boynukalın bugüne kadar çok sayıda tartışmaya girmiş ve sosyal medya hesabını hiç kapatmamıştı.

Gündem Haberleri