Aziz Yıldırım'dan Kızlarına Bodrum'da 10 Milyon TL'lik Lüks Ev Jesti

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım Bodrum'da adres değişikliği yaptı. Yeni bir ev satın alan Aziz Yıldırım'ın Yalıkavak'taki eski evinin ise kızları Gülşah Gordi ve Hande Gamgam'a bıraktığı bildirildi.

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın yaz aylarını geçirdiği Bodrum'da yeni bir ev satın aldığı bildirildi. Aziz Yıldırım'ın uzun yıllardır yaşadığı evin Yalıkavak'ta olduğu biliniyordu. Yeni bir evde yaşamak isteyen Aziz Yıldırım ve ailesi Bitez'de bulunan bir evi satın aldığı belirtildi. Aziz Yıldırım'ın bu yeni ev için ne kadar ödeme yaptığı ise bilinmiyor.

AZİZ YILDIRIM'DAN KIZLARINA 10 MİLYON TL'LİK EV JESTİ

Yalıkavak'taki evinden ayrılıp Bitez'de satın aldığı yeni evine yerleşen Aziz Yıldırım'ın eski evini satıp satmayacağı merak konusu olmuştu. Oldukça klıymetli olan lüks evin akıbeti belli oldu. Aziz Yıldırım, Yalıkavak'taki bahçeli ve müstakil lüks evi satmak istedi. Ancak kızları Gülşah Gordi ve Hande Gamgam evin satılmasına karşı çıktılar. Çocukluklarının geçtiği evin satılmasını istemeyen abla kardeşin babaları ile yaptığı görüşmeden ise bir jest çıktı. Aziz Yıldırım 10 Milyon TL değer biçilen evi kızlarına hediye etti.

Bitez'deki evine eşi Gonca Yıldırım ve küçük kızı Yaz ile taşınan Aziz Yıldırım'ın daha büyük bir eve geçtiği belirtildi. Pandemi sürecinde kızının daha geniş bir bahçede vakit geçirmesi için ev değişikliği yapan Azizi Yıldırım yeni lüks evinde çekirdek ailesi ile yaşamaya başladı. Zaman zaman evinde dostlarını da ağırlayan Aziz Yıldırım'ın spor dünyasını yakından takip ettiği ifade edildi.

YENİ EVLER ARIYOR

Uzun yıllardır her yaz ayında Bodrum'a demir atan Aziz Yıldırım çocukları için her imkanı seferber etmesi ile tanınıyor. Kızlarının kendisinden istediği Yalıkavak'taki evi hiç düşünmeden onlara veren Aziz Yıldırım'ın Bodrum'da yatırım amaçlı olarak yeni evler de satın almak istediği belirtildi. Aziz Yıldırım'ın bu konuda arayış içerisinde olması Bodrum emlak piyasasını da harekete geçirdi. Ev fiyatlarının oldukça yükseldiği Bodrum lüks ev yatırımı konusundsa oldukça cazip bir merkez haline geldi.

Gündem Haberleri