Baba Dizisi Nerede Çekiliyor, Reşat Paşa Konağı Nerede, Dizinin Konusu Ne, Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Show TV'nin ilk bölümü ile fırtınalar estiren dizisi Baba için ayrıntılı bilgiler merak ediliyor. Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?

Türk televizyonlarında yeni bir dizi daha yayın hayatına başladı. Show TV'nin yeni dizi Baba, ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Baba dizisinin ilk bölümünün büyük bir beğeni toplaması diziye dair detaylı bilgilerin araştırılmasını yoğunlaştırdı. Baba dizisi nerede çekiliyor? Dizinin çekimlerinin bir kısmının yapıldığı Reşat Paşa Konağı nerede bulunuyor? Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

BABA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzleyicilerin oldukça beğendiği Baba dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Dizi yapımcılarından alınan bilgilere göre dizinin tüm çekimleri İstanbul'da yapılıyor. İstanbul farklı ilçelerinde kurulan setlerde gerçekleştirilen dizi çekimlerinde çok sayıda mekan kullanılıyor. Beşiktaş ve Galata gibi merkezlerde yapılan dizi çekimlerinde Kadıköy'de de bir set kurulduğu bildirildi. İlerleyen bölümlerinde Baba dizisinin İstanbul'un hemen hemen her ilçesinde bir mekanda çekim gerçekleştirebileceği belirtildi.

BABA DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ REŞAT PAŞA KONAĞI NEREDE?

Baba dizisindeki ana mekanlardan birisi olan Reşat Paşa Konağı'nın nerede olduğu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Çekimlerin ana merkezi olduğu belirtilen Reşat Paşa Konağı'nın İstanbul'un Kadıköy ilçesinde olduğu biliniyor. reşat Paşa Konağı aynı zamanda Ahmet Reşat Paşa Köşkü olarak da tanınıyor. 1886 yılında inşa edilmeye başlanan Reşat Paşa Konağı'nda inşaat çalışmaları 14 yıl boyunca devam etmiş ve 1900 yılında inşaat tamamlanmıştır. Konağa ismini veren Ahmet Reşat Paşa, II. Abdülhamit döneminde Batı'da eğitim alan ilk maliyecilerden birisiydi. Şu anda Reşat Paşa Konağı'nın selamlık bölümü özel mülk olarak kullanılırken haremlik bölümünde ise bir restaurent bulunmaktadır.

BABA DİZİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Show TV'nin yeni dizisi Baba, Anadolu'Nun bir kasabasında yaşayan Saruhanlı ailesinin hayatını anlatmaktadır. Mütevazi bir hayat süren Saruhanlı ailesinin kendilerine kalan bir miras sonucunda nasıl savruldukları ve hangi değişimlere maruz kaldıkları konu edilmektedir. Baba dizisinin başrolünde usta oyuncu Haluk Bilginer bulunmaktadır. Haluk Bilginer'e Tolga Sarıtaş, Taner Rumeli, Cem Uslu, Nihan Okutucu, Özge özacar, Beril Pozam, Zeynep Tuğçe Bayat, Köksal Engür gibi isimler eşlik etmektedir.

Show TV'nin yeni dizisi Baba her salı akşamı izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. Dizinin yayın saatinin 20:00 olduğu açıklandı.

Gündem Haberleri