Bakan Karaismailoğlu'ndan Öğrencilere Son Dakika Ücretsiz İnternet Müjdesi Geldi!

Uzaktan eğitime geçilmesi ile beraber vatandaşın da internet çilesi başlarken konu hakkında müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından verildi.

Uzaktan eğitime geçilmesi ile beraber vatandaşın da internet çilesi başlarken konu hakkında müjdeli haber Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından verildi. Öğrencilere ücretsiz internet desteği sağlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin en çok yaşadıkları sıkıntıların başında yer alan internet kullanımı hakkında yeni açıklamada bulundu.



Bakan Karaismailoğlu tarafından yapılan son dakika açıklaması ile ihtiyaç olduğu sürece Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ücretsiz internet paketi desteği sağlanacağı belirtildi.



ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNTERNET PAKETİ DESTEĞİ VERECEK!



Konu hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "İhtiyaç olduğu sürece öğrencilerimize ücretsiz internet paketlerini vermeye devam edeceğiz." diyerek uzaktan eğitime vermiş oldukları desteği sürdüreceklerini söyledi.



TÜRK TELEKOM EBA İÇİN BEDAVA 8 GB İNTERNET DESTEĞİ SAĞLIYOR!



Yapılan duyuru sonrasında gözler bedava internet kampanyalarına çevrildi.



EBA üzerinden öğrencilere 8 GB bedava internet kullanım hakkı veren Türk Telekom aboneleri bedava internet kampanyasından yararlanmak için EBA yazıp 5555'e SMS göndererek ücretsiz internet yüklemesi yapabiliyor. Bu hak sadece EBA için kullanılabiliyor.



VODAFONE EBA İÇİN 6 GB BEDAVA İNTERNET HAKKI TANIYOR



Vodafone hiçbir ek işlem ve başvuru yapılmasına gerek olmadan EBA GOV TR üzerinden kullanılan veriler için aylık 6 GB Bedava internet kullanım hakkı tanıyor.



TURKCELL BİP ÜZERİNDEN BEDAVA EBA KULLANMA HAKKI VERECEK



Turkcell aboneleri ise BİP uygulaması üzerinden keşfet menüsündeki EBA bölümü ile hemen kazan seçeneği sayesinde ücretsiz internet desteği alabilecek.



Emlak365.com


Gündem Haberleri