Bakan Koca duyuru! Bayramda 17 bin 774 kaza meydana geldi

Bu Kurban Bayramı'nda hem ziyaret hem de tatil amaçlı yapılan pek çok yolculukta maalesef 17 bin 774 kaza meydana geldi.

Bayramlarda seyahatlerin artması ile birlikte meydana gelen trafik kazalarına yönelik bugün sosyal medya hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşımda bulundu. Her bayramda meydana gelen bu kazaların önüne geçilebilmesi için her ne kadar çalışmalar yapılsa da bu bayramda da 17 binden fazla trafik kazasının meydana geldiği öğrenildi. Tatilin son günü için ise Bakan Koca tarafından videolu bir paylaşım geldi.

17 BİN 774 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca meydana gelen trafik kazasını şu şekilde duyurdu;

"Kurban Bayramı tatilinin ilk gününden itibaren 17.774 kaza meydana geldi. Bir kısmı ölümle sonuçlanan kazaların dönüş yolunda da yaşanmaması için trafik kurallarına uyulmasını istirham ediyoruz.

Olası bir sağlık hizmeti ihtiyacı için Helikopter ve Kara Ambulanslarımızla, UMKE Ekiplerimizle, nöbetçi sağlık çalışanlarımızla verdiğimiz sağlık hizmeti devam ediyor. Gideceğiniz yere sağlıkla varın."

Bugün tatilin son günü olması nedeni ile de bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda daha fazla kaza meydana gelmemesi için tedbirli olunması gerektiği ifade edildi.

Gündem Haberleri