Bakan Nebati Mustafa Varank İle Ne Görüştü? İki Bakan Ne Müjdesi Verecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile bir araya geldiğini ve müjdeli haberler vereceğini açıkladı. #müjdetahminim etiketi sosyal medyada gündem oldu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile buluştu. İkilinin uzun süren konuşması sonunda Bakan Nebati, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak vatandaşlara yakın zamanda yeni müjdeler vereceklerini söyledi.

Bakan Nebati ve Bakan Varank Ne Müjdesi Verecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati söz konusu paylaşımında '' Henüz yolun başındaki girişimcilerimize an suyu olan melek yatırımcılara, girişim fonlarına, Start-up'lara ve teknoloji girişimcilerine selam olsun. Sn. Bakanımız Mustafa Varank ile görüştük. Müjdelerimiz yakında.

Ülkemizin geleceğine yatırım yapanların yanında olmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati'nin bu paylaşımının ardından iki bakandan gelecek müjdeli haberin ne olduğu çok merak edildi. Sosyal medya platformu Twitter'da binlerce kişi #müjdetahminim etiketi altında bir araya gelerek, söz konusu müjdenin ne olabileceğine dair tahminlerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin sosyal medyadaki paylaşımında belirttiği anahtar kelimelere göre sosyal medya kullanıcıları, iki bakandan teknoloji girişimcilerine yönelik bir hibe desteği verilebileceği yönünde tahmin yürütüyor. Başka bir görüş ise Türkiye'ye yatırım yapanlara ek bir ödeme sağlanacağı yönünde.

İki bakan arasında ne konuşulduğu henüz bilinmemekle birlikte milyonlarca kişi tahmin müjdesini merak ediyor. Bakan Nebati, çok yakında söz konusu gelişmeleri kamuoyuna açıklayacak. Öte yandan Bakan Nebati geçtiğimiz günlerde Türk Lirası hakkında yaptığı açıklamalar ile çok konuşulmuş ve sözleri ülke gündemine oturmuştu.

Gündem Haberleri