Bakan Soylu ile CHP'li Özgür Özel Arasında Sert Tartışma! Bakan Soylu'nun Kullandığı 'Cezai Ehliyeti Yoktur' İfadesine Çok Sert Cevap Geldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında karşılıklı açıklamalarla bir tartışma yaşandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında karşılıklı açıklamalarla bir tartışma yaşandı. Bakan Soylu, Özgür Özel için “Cezai ehliyeti yoktur, Yani 46'dır” ifadesini kullandı. Bu sözlere cevap gecikmeden geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel arasında karşılıklı açıklamalar yoluyla bir tartışma yaşandı.



BAKAN SOYLU İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA TARTIŞMA!



Gazeteci Nedim Şener, Özgür Özel'in önceki yıllarda sosyal medyada yayınladığı, “FETÖ terör örgütü diye yetkililerin ifade ettiği Manisa'daki cemaate karşı yapılmış bir operasyondan sonra bugün Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında olanları ziyaret ediyoruz.” dediği videoyu paylaştı. Nedim Şener bu videonun yer aldığı paylaşımda “Mehmet Ali Çelebi ve iki milletvekilinin istifasını “sarayın operasyonu” diye adlandıran ve linç başlatan Özgür Özel'in açıklaması” notunu yazdı.



CEZAİ EHLİYETİ YOKTUR!



Nedim Şener'in bu paylaşımına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yorum yaparak, “Nedim Şener çok güzel yakalamışsın. Ancak Özgür Özel'in cezai ehliyeti yoktur. Yani 46'dır” ifadelerini kullandı.



ÖZGÜR ÖZEL HIZINI ALAMADI AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ!



Bakan Soylu'nun kendisi hakkında kullandığı ifadelere Özgür Özel'den cevap gecikmedi. Sosyal medya üzerinden Bakan Soylu'ya meydan okuyan Özgür Özel, “Süleyman Soylu haydi hodri meydan. Beraber psikiyatri muayenesine girelim. Sonucu da yine beraber kamuoyuna bildirelim. Sen FETÖ'nün kumpas operasyonlarına alkış tutmuş ve FETÖ'nün kanallarında şimdi yanında siyaset yaptıklarını yerden yere vurmuş birisin. Azılı bir nefret suçu failisin ve hacir altına alınman gerekir! Aman aman hadsiz Süleyman! Sakın bize bir daha hakaret etmeye kalkma. Zira sen hakaret ettiklerinin sonradan yanına gidiyorsun. Allah göstermesin.” dedi.



Özgür Özel'in kullandığı bu ağır ifadeler oldukça tepki çekti.



Emlak365.com

Gündem Haberleri