Bakan Yerlikaya duyurdu! Cizre'de güvenlik korucusunu şehit eden terörist yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan son açıklama ile birlikte güvenlik korucusunu şehit eden teröristin yakalandığı öğrenildi.

Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte 11 gün önce güvenlik korucusu Mustafa Erdem'i şehit eden terörist Mehmet Zeki İlmin gerçekleştirilen operasyon ile yakalandığı öğrenildi. Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda yakalanan terörist hakkında Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI!

Bakan Yerlikaya tarafından gerçekleştirilen sosyal medya paylaşımı şu şekildeydi;

"Emniyet İstihbarat Başkanlığımızın yaptığı teknik çalışmalar neticesinde; 11 gün önce Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucumuz Mustafa Erdem’in faili Demhat, Fırat ve Gelhat kod adlı Mehmet Zeki İlmin adlı terörist, Mersin ili Akdeniz ilçesinde Emniyet Terörle Mücadele ve Özel Harekat birimlerimizin bu sabah yaptığı operasyonla yakalandı.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı! Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek."

Yakalanan terörist hakkında bakan tarafından bilgilendirme sosyal medya üzerinden gerçekleştirildi.

Gündem Haberleri