Bartın Açıklarında Gemi Battı! Vali Son Dakika Açıklaması Yapıp Bilgi Verdi!

Bartın açıklarında bir geminin battığı yönünde gelen ihbar üzerine bölgede arama çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

Bartın açıklarında bir geminin battığı yönünde gelen ihbar üzerine bölgede arama çalışmaları başlatıldığı bildirildi. Bartın Valisi Sinan Güner de bir açıklama yaparak ihbarın doğru olduğunu ifade etti.

Bartın açıklarında bir geminin battığı ihbarlarının yapılması üzerine ildeki tüm birimler teyakkuza geçti. Bir yandan ihbarın doğruluğuna dair araştırma yapılırken diğer yandan ise batan geminin arama çalışmaları başlatıldı.



BARTIN AÇIKLARINDA GEMİ BATTI İHBARI!



Bartın'a bağlı olan İnkumu beldesi açıklarında bir geminin battığına dair ihbar üzerine çevredekitüm gemilere yardımcı olmaları için bilgilendirme yapıldı. Tüm birimler de gemiyi aramak için harekete geçti. Bölgede şu anda yoğun bir arama kurtarma çalışması yapıldığı bildirildi.



VALİ İHBARIN DOĞRU OLDUĞUNU AÇIKLADI!



Bartın Valisi Sinan Güner de bir son dakika açıklaması yaparak bir geminin battığına dair gelen ihbarın doğru olduğunu söyledi. Vali Sinan Güner, “Gelen ihbarı değerlendirdik ve aldığımız bilgiye göre doğruluğunu da öğrendik. İnkumu açıklarında Rus bandıralı bir kuru yük gemisi batmıştır. Üç filikada mahsur kalan 15 mürettebat için kurtarma çalışmalarımıza başlıyoruz. Gereken bilgilendirmeleri aralıklarla yapacağız.” dedi.



Bölgede Rus bandıralı kuru yük gemisinin bulunması ve mürettebatın sağ olarak kurtarılması için çalışmalar devam ediyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri