Başkent Kültür Festivali Hakan Taşıyan konseri nerede, saat kaçta, biletli mi? Ankara kültür festivali etkinlikleri

Başkent Kültür Festivali kapsamında Ankara'da Hakan Taşıyan rüzgarı esecek. Hakan Taşıyan konseri saat kaçta, nerede belli oldu. İşte festivale ilişkin ayrıntılar.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bu yıl ikincisini düzenlediği Başkent Kültür Yolu Festivali ve Beyoğlu Kültür Festivali kapsamında hem Ankara'da hem İstanbul'da birçok farklı kültür ve sanat etkinliği düzenleniyor. Daha önce sosyal medya üzerinden duyurusu yapılan ve ardından da afişlerle tüm kent sakinlerine duyurulan etkinlikler 28 Mayıs günü başladı ve 12 Mayıs'a kadar devam edecek.

Bakanlığın kültür festivali kapsamında birçok sergi, tiyatro, müze gezisi ve konserler gibi etkinlikler bazıları da ücretsiz olmak üzere vatandaşlarla buluşturulacak.

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Ankaralı vatandaşlar her gün bir kültür sanat etkinliği ile buluşuyor.

Başkent Kültür Yolu Festivali Hakan Taşıyan konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın düzenlediği Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında bir süre önce rahatsızlığı nedeniyle sahnelerden uzak kalan Hakan Taşıyan, sevenleriyle buluşacak. Ankara'da festival kapsamında ücretsiz bir konser verecek olan Hakan Taşıyan, 4 Haziran Cumartesi günü saat 20.00'de Ulucanlar Cezaevi Müzesi Açık Alan'da sahne alacak. Unutulmaz şarkılarıyla hem müzenin eski günlerini yad edecek, hem de uzun bir aranın ardından yeniden sevenleriyle buluşacak.

Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında Ankara'da konser verecek olan Hakan Taşıyan'ın konser etkinliği ücretsiz olacak. Konsere katılmak isteyenler, bilet almadan Ulucanlar Cezaevi Müzesi Açık Alan'a giriş yapabilecekler.

Festival kapsamındaki konser maratonu 12 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Gündem Haberleri