Bayramın Üçüncü Günü Kargolar Açık mı, Ne Zaman Açılıyor 2022?

Kurban Bayramı'nın üçüncü günü olan 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü kargoların açılıp açılmadığı ve çalışma saatleri merak ediliyor. 11 Temmuz 2022 Pazartesi kargolar açık mı?

Kargo bekleyen ya da kargo göndermek isteyen vatandaşlar, bayramın üçüncü günü kargo şirketlerinin açık olup olmadığını araştırıyor. Kurban Bayramı'nın ikinci gününün pazar gününe denk gelmesinin ardından üçüncü günün pazartesi günü olması kargo çalışma saatlerinin merak edilmesine neden oldu. Yurtiçi, PTT Kargo, MNG kargo, Aras kargo 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü açık mı, kaçta açılacak?

11 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ KARGOLAR AÇIK MI?

Yurtiçi Kargo'dan Kurban Bayramı öncesinde çalışma saatlerine ilişkin açıklama yapılarak Yurtiçi Kargo tarafından yapılan açıklamada, ' Kurban Bayramı süresince (9-12 Temmuz) tüm birimlerimiz kapalı olacaktır ve tatil süresince kargo dağıtımı yapılmayacaktır. 13 Temmuz tarihi itibari ile ise; tüm birimlerimiz normal işleyişine devam edecektir. Arefe günü (bugün) ise tüm birimlerimiz normal işleyişine devam edecektir.’ ifadelerine yer verilmişti.

Kurban Bayramı tatilinde vatandaşlar tarafından kargoların açılma saatleri araştırma konusu oldu. 2022 Kurban Bayramı temmuz ayına denk geldi. 9 Temmuz 2022 birinci günü olan bayram, 12 Temmuz 2022 Salı günü sona erecek. Resmi bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen Kurban Bayramı resmi tatil süreleri içerisinde Yurtiçi kargo, PTT Kargo, Aras, MNG ve Sürat Kargo çalışmayacak. Kargo dağıtımları ve gönderim işlemleri 13 Temmuz 2022 Çarşamba gününden itibaren devam edecek.

14 Temmuz'da da açık olacak kargo şubeleri 15 Temmuz günü resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. 16 Temmuz Cumartesi günü de yarım gün hizmet vermeye devam edecek.

Gündem Haberleri