Bedava İnternet Yağmuru Başladı! Turcell, Vodafone, Türk Telekom Hediye 2 GB, 5 GB, 10 GB, 15 GB İnternet Kampanyaları

Koronavirüs salgını nedeni ile evlere kapanan vatandaş vaktinin büyük bölümünü internette geçirirken dolan kotalar ve biten internet paketleri büyük sıkıntı yaratmaya başladı.

Koronavirüs salgını nedeni ile evlere kapanan vatandaş vaktinin büyük bölümünü internette geçirirken dolan kotalar ve biten internet paketleri büyük sıkıntı yaratmaya başladı. Süreçte hediye internet kampanyaları daha fazla ilgi görmeye başladı. Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell bedava internet fırsatları ile herkese anında 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB ve 15 GB olmak üzere çok sayıda ücretsiz internet seçeneği sunuldu. Cep telefonu operatörlerinin bedava internet kampanyaları haberimizde...

Cep telefonu operatörlerinin bedava internet kampanyaları tüm hızı ile devam ediyor. Türkiye'nin lider cep telefonu operatörleri arasında yer alan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom bedava internet kampanyalarını güncelledi.



TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI!



Farklı kampanya paketleri ile müşterilerine bedava internet kazanma imkanı sunan Turkcell 20 GB'a kadar bedava internet kazanma imkanı sundu. Turkcell AFAD çalışanlarına 20 GB bedava internet kazanma imkanı sunarken buna ek olarak Paycell Hazır Limit kampayası ile 5 GB bedava internet, Salla Kazan BİP kampanyası ile 15 GB 'a kadar bedava internet kazanma imkanı sunuluyor.





Rahat Hediye Fırsat kampanyası ile katılan herkese 1 GB bedava internet kazanma imkanı sunulurken BTK akademi kampanyası ile ise 6 GB bedava internet veriliyor. Kampanya sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ..



VODAFONE CEPTEN İNTERNET İLE BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI 2020



Vodafone tarafından sunulan kampanyalar kapsamında 15 GB 'a kadar bedava internet kullanma imkanı sunuldu. Başlatılan kampanyalar kapsamında Üniversite öğrencilerine 6 GB bedava internet kullanma imkanı sunuldu. EBA kullanıcılarına özel ise Vodafone aylık 3 GB bedava internet fırsatı sundu. Vodafone seviyorum interneti fırsatı kampanyası ile ise aylık 2 GB olmak üzere 3 ay boyunca 6 GB bedava internet kazanma fırsatı sunuldu. Vodafone ve Trendyol arasında imzalanan anlaşma kapsamında ise Trendyoldan alışveriş yapan kişilere öncesinde kod almaları durumunda 15 BG hediye internet veriliyor.





TÜRK TELEKOM BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARI



Türk Telekom Gel Dene kampanyası ile 10 GB bedava internet fırsatı sunarken Yine Türk Telekom Sil Süpür uygulaması üzerinden de 30 GB 'a kadar bedava internet kazanma imkanı sunuyor.



Emlak365.com

Gündem Haberleri