Bekçi alımı 2022 sınavı ne zaman, giriş belgeleri yayınlandı mı?

Bekçi alımı 2022 detayları belli oldu. Adaylar bekçi alımı sınavı ne zaman, sınav hangi illerde yapılacak araştırıyor. İşte detaylar.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan bekçilik sınavına girmek isteyen binlerce kişi bekçilik sınavı ne zaman araştırıyor. Aynı zamanda sınav giriş belgelerini de bir an önce edinmek isteyenler internet sitelerinde yoğun bir araştırma sürdürüyor.

Polis Akademisi tarafından düzenlenecek olan bekçi alımı sınavına başvuru yapan kişiler, heyecanla sınav tarihini bekliyor. Bekçi alım sınavı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?

Bekçi alımı 2022 sınavı ne zaman?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından düzenlenen 2022 yılı 1. dönem bekçi alımı sınavı için duyuru yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı duyuruda, bekçi alım sınavının 17 Temmuz 2022 Pazar günü saat 10.00'da gerçekleştirileceği belirtildi. Bekçi alımı yazılı sınavı Ankara, Batman, Elâzığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sival il merkezlerinde yapılacak.

Bekçi alımı sınav giriş belgeleri ne zaman alınacak?

Bekçi alımı sınav giriş belgelerine ilişkin araştırmalar sürerken, Polis Akademisi Başkanlığın tarafından yapılan açıklama ile tarih belirlendi.

Bekçi sınavına girecek olan adaylar, sınav giriş belgelerini 8 Temmuz 2022 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan MEB GOV TR adresi üzerinden görüntüleyerek çıktısını alabilecekler.

2022 bekçi alımı sınavı hangi illerde yapılıyor?

Polis Akademisi tarafından yapılacak olan bekçi alımı için sınavlar Ankara, Batman, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir ve Sival il merkezlerinde yapılacak. Yazılı sınava katılacak olan adayların bu illerde sınava girmesi gerekiyor.

Gündem Haberleri