Berat Albayrak'ın Dönüşü Muhteşem Olacak İddiası! Hangi Göreve Getirilecek?

Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak'ın yeniden aktif bir görev alacağına dair spekülasyonlara devam ediliyor. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı bir açıklama yaparak, “Berat Albayrak'ın dönüşü muhteşem olacak.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa ettikten sonra hakkında çok sayıda iddia gündeme getirilen Berat Albayrak için son günlerde yeniden aktif bir görev alacağına dair iddialar yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Berat Albayrak görevden ayrıldıktan sonra sessizliğini herhangi bir şekilde bozmadı. Kendisine yönelik CHP'nin eleştirileri yükseldiği dönemlerde yine bir açıklama yapmadı. Yalnızca avukatı kamuoyunu bilgilendirerek hukuki işlemlere başlanılacağını duyurmuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Berat Albayrak'a yönelik eleştiriler sıklaşınca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı açıklamalar yapmış ve Berat Albayrak'ın yaptığı çalışmaların Türkiye'ye büyük kazançlar sağladığının altını çizmişti.

AK Parti'de şimdi yeniden yapılanma süreci işliyor. Çarşamba günü AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi yapılacak. Bu kongrede AK Parti yönetiminde köklü değişiklikler yapılacağı iddia edilmeye başlandı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan kabinede de değişime gideceği söylenmeye başlandı. Tüm bu gelişmeler gerçekleşirken Berat Albayrak'ın yeniden aktif bir göreve geri döneceği dillendirilmeye başlandı.

BERAT ALBAYRAK'A HANGİ GÖREV VERİLECEK?

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da Berat Albayrak hakkında bir açıklama yaptı. Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalına konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı, “Bakanlık olur veya olmaz onu bilemem ama Berat Albayrak kongreden sonra dönüş yapacaktır. Berat Albayrak'ın kuvvetli ve muhteşem dönüşüne herkes hazırlıklı olsun.” dedi.

YENİDEN ALBAYRAKÇI OLACAKLAR!

Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak'ın hangi göreve getirileceğine dair açıklamalarda bulunarak, “Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine hemen geri döneceğini düşünmüyorum. Orada bir sistem kuruldu ve o sistem şu anda devam edecektir. Bir başka göreve getirilecektir. Berat Albayrak istifa ettiğinde AK Parti içerisinde bazı isimler onu sattılar. Kongrede muhteşem bir geri dönüş olduğunda o zaman o isimler yeniden Albayrakçı olacaklar.” ifadelerini kullandı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri