Beşiktaş'ın Kalecisi Loris Karius Aylık Kirası 80 Bin Lira Olan Evine Taşındı

Beşiktaş'ın Alman asıllı kalecisi Loris Karius aylık kirası dudak uçuklatan rezidans dairesine taşındı.

Beşiktaş'ın Alman asıllı kalecisi Loris Karius aylık kirası dudak uçuklatan rezidans dairesine taşındı. Ünlü kale bekçisi manzarası ile hayran bırakan dairesini çok sevdiğini söyledi...

Beşiktaş'ın Almanya'dan transfer ettiği ünlü kaleci Loris Karius transfer olduğu günden bu yana otelde kalıyordu.



Ev arayışında oldukça seçici davranan kalecinin kendisine teklif edilen Beykoz Konakları evlerinden İstanbul Boğaz manzarası olmadığı için istemediği villa yerine rezidans dairesi tuttuğu öğrenildi.



Aylık 80 Bin Lira Kira Ödeyecek



Yıldız futbolcunun İstanbul'a transfer olmadan önce hep İstanbul'da yaşamanın nasıl olacağını merak ettiği, verdiği bir röportajda da bu duygularını "İstanbul harika. Boğaz ise eşsiz. İstanbul'da yaşamanın nasıl bir duygu olduğunu merak ediyorum" diyerek dile getirdiği açıklandı.



Loris Karius Zincirlikuyu Zorlu Center'da yer alan rezidans dairesi için aylık 80 bin lira kira ödeyecek. 350 metrekarelik evin 4+1 daire tipinde olduğu ve 3 Boğaz Köprüsünü de görecek manzaraya sahip olduğu öğrenildi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri