Beşiktaş'ta ne oldu, neden gündem oldu? Videodakiler Türk mü, yakalandı mı?

Türkiye'de peş peşe yaşanan 'ilginç' olaylar serisine bir yenisi daha eklendi. Görüntülerin sosyal medyada yayılması ardından Beşiktaş'ta ne oldu, Beşiktaş videosu nedir araştırılmaya başlandı.

Beşiktaş'ta ortaya çıkan skandal görüntüler sonrasında Beşiktaş sosyal medyada gündem oldu. Olayı bilmeyen birçok kişi Beşiktaş'ta ne oldu, Beşiktaş olayı nedir gibi sorulara yanıt arıyor. İşte olayın perde arkası...

Geçtiğimiz 31 Mayıs günü İstanbul Bebek Sahili'nde yaşanan olay sonrasında başka bölgelerden de peş peşe aynı tarz haberler gelmeye başladı. Çıplak vatandaş ve uygunsuz görüntüler son iki haftaya damgasını vururken, İstanbul Beşiktaş'ta yine benzer bir olay kaydedildi.

Beşiktaş'ta ne oldu, Beşiktaş olayı ne?

Son dönemde patlak veren uygunsuz görüntülere bir yenisi daha eklendi. İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen olayda bir çift, halka açık alanda herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Görüntülerdeki kadın ve erkeğin kimseye aldırış etmeden gösterdiği tavır, çevredekilerin tepkisine neden oldu.

Beşiktaş'ın Dikilitaş mahallesinde gerçekleşen olayda, yağmur yağarken birlikte olan çifte tepki gösteren vatandaş '' Sanane '' yanıtıyla karşılaştı. Başka bir vatandaş ise o anları kameraya alarak sosyal medyada paylaştı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması sonrasında binlerce kişi duruma tepki gösterdi. Son dönemde peş peşe aynı olayların yaşanması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Beşiktaş videosundaki kişiler yakalandı mı?

Sokak ortasında birlikte olan iki kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Daha önce Beşiktaş sahili ve metroda kaydedilen görüntüler sonrasında kişiler hakkında ceza uygulanmıştı. Şimdiki görüntülere yansıyan kişilerin ise henüz kim oldukları bilinmiyor. Polis ekipleri, bu kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma yürütüyor.

Gündem Haberleri