Beyazıt Öztürk'ten Satılık Ev İlanı! 600 Bin Dolar Ödeyen Alacak

Ekranların sevilen şovmeni Beyazıt Öztürk yatırım amaçlı olarak satın aldığı İspanya'da ki evini satmaya karar verdi.

Ekranların sevilen şovmeni Beyazıt Öztürk yatırım amaçlı olarak satın aldığı İspanya'da ki evini satmaya karar verdi. 400 bin dolar ödeyerek satın aldığı evini 600 bin dolara satışa çıkaran ünlü ismin annesi ile oturmak üzere bahçeli ve havuzlu bir villa aradığı, satıştan gelen para ile Türkiye'de yeni konut yatırımı yapacağı öğrenildi.

Korana virüs salgını tüm insanların olduğu gibi ünlü isimlerin de konut tercihlerini değiştirdi.



Lüks plazalarda ve sitelerde oturan ünlü isimler de artık bahçeli ve villalı havuzları tercih etmeye başlarken bu isimlerden biri de ekranların sevilen yüzü Beyazıt Öztürk oldu.



BEYAZ ANNESİ İLE OTURMAK İÇİN BAHÇELİ LÜKS VİLLA BAKMAYA BAŞLADI!



Beyazıt Öztürk bir kere daha hayırlı evlat olduğunu gösterdi ve korana virüs salgını döneminde karantina tedbirleri nedeni ile uzak kaldığı annesi ile beraber oturmak için ev aramaya başladı.



Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre ünlü isim İspanya'da yatırım yapmak için 400 bin dolar ödeyerek satın aldığı evi satışa çıkardı. Evine 600 bin dolar fiyat biçen Beyazıt Öztürk bu satıştan gelen para ile kendisine annesi ile beraber oturmak üzere bahçeli ve havuzlu bir villa satın alacak.



Bu sayede korana virüs nedeni ile karantina süreci devam eden annesine daha mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunmayı hedefleyen Beyazıt Öztürk kendisi de annesinin yanından ayrılmamış olacak.



Virüs salgını sonrasında ünlü isimlerin milyonluk rezidans dairelerinden kaçışları sürerken havuzlu ve bahçeli lüks evler ile villaların satış fiyatları da artan talep sonrasında hızlı yükselişine devam ediyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri