Bilgisayar Kullanmak Şartıyla Büro Memuru Alımı Yapılacak

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bilgisayar kullanabilen adaylar arasından memur alımı yapacağını duyurdu. Alımlar üniversite mezunu adaylar arasından ve 60 KPSS puan şartıyla yapılacak.

Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bilgisayar kullanabilen adaylar arasından memur alımı yapacağını duyurdu. Alımlar üniversite mezunu adaylar arasından ve 60 KPSS puan şartıyla yapılacak.

Kamu kurumlarının memur alımları 2021 ocak döneminde de devam ediyor. Bu kapsamda yayımlanan duyurulardan bir tanesi de Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından geldi. Kurum kadrosunda eksik olan pozisyona memur alımı yapacak.



ALIM YAPILACAK KADRO



Manisa SYDV yayımladığı duyurusunda tek bir pozisyondan memur alımı yapacağını ilan etti. Belirsiz süreli çalıştırmak üzere Büro Memuru alımı yapacağını duyuran kurum bu pozisyon için bir kişi istihdam edecek. Alımlar ise özel başvuru şartlarının sağlanması durumunda kabul edilecek.



BİLGİSAYAR KULLANMAK ŞARTIYLA MEMUR ALINACAK



Kurum tarafından yayımlanan başvuru kılavuzunda söz konusu alımlara bilgisayar kullanabilen adayların başvuru yapabileceğini duyurdu.



Bilgisayar şartına ilişkin Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı "Bilgisayar programlarını (Windows, Word, Excel, Powerpoint, vb programlar) kullanıyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak." açıklamasında bulundu.



DİĞER BAŞVURU KOŞULLARI



Söz konusu personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken diğer başvuru koşulları ise şu şekilde; 4 yıllık Yükseköğrenim Kurumlarının İşletme, Maliye, İktisat, Muhasebe, Sosyoloji, Psikoloji ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, KPSS'den en az 60 puana sahip olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, seyahat engeli olmamak ve aktif araç kullanmak, İlana başvuruda bulunacak adayların Manisa'da ikamet ediyor olması gerekiyor. Başvurular 18 yaşını dolduran ve 35 yaşını tamamlamayan adaylar arasından alınacak.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını Manisa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına talep edilen evrakların teslimi ile şahsen yapacaklar. Başvuru işlemleri için istenen evraklara Manisa Valiliği'nin sitesinden ulaşabilirler.



Emlak365.com

Gündem Haberleri