Bill Gates 43 Milyon Dolara Okyanus Kıyısında Süper Lüks Malikane Satın Aldı!

Dünyanın en zengin iş adamları arasında yer alan dolar milyarderi Bill Gates yeni bir emlak yatırımı ile gündeme geldi.

Dünyanın en zengin iş adamları arasında yer alan dolar milyarderi Bill Gates yeni bir emlak yatırımı ile gündeme geldi. San Diego, Kaliforniya kıyısında okyanus manzaralı süper lüks malikane alan Gates ödediği para ile ise dudak uçuklattı. Detaylar haberimizde...

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Microsoft’un kurucusu ola milyarder iş adamı Bill Gates dev bir emlak yatırımına daha imza attı.



Gates Teksaslı milyarder T. Boone Pickens'in eski eşi Madeleine Pickens’ın tarafından satılan evi aldı. Okyanus kıyısında yer alan milyon dolarlık malikane için ünlü iş adamı 43 milyon dolar ödeyerek büyük bir rekora imza attı.



43 MİLYON DOLARA SÜPER LÜKS MALİKANE SATIN ALDI!



Daha öncede sıklıkla yapmış olduğu dev gayrimenkul yatırımları ile adından söz ettiren ünlü işadamı Bill Gates yeni bir yatırıma daha imza attı.





Dolar milyarderi T. Boone Pickens'in eski eşi Madeleine Pickens tarafından satışa sunulan malikane fırsatını kaçırmayan ünlü isim San Diego, Kaliforniya eyaletinde bulunan hemen okyanusun dibinde yer alan eşsiz güzelliğe sahip olan malikaneye 43 milyon dolar para ödedi.



5 bin 800 metrekare büyüklüğe sahip olan dev bir alana kurulu bulunan altı yatak odalı muhteşem malikane özel havuzu ve terasına ek olarak 10 kişilik devasa bir jakuziye de sahip.



Emlak365.com


Gündem Haberleri