BİM'den Kaçırılmayacak Fırsatlar! İşte 2 Ekim 2020 Cuma BİM Aktüel Ürünler Kataloğu İndirimleri!

Türkiye'nin en yaygın market zincirlerinden olan BİM'de 2 Ekim aktüel ürünler kataloğu yayınlandı.

Türkiye'nin en yaygın market zincirlerinden olan BİM'de 2 Ekim aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bu hafta cuma günü Bim müşterileri birinden kaliteli ürünleri en uygun fiyata satın alma imkanına kavuşabilecekler. 2 Ekim 2020 Cuma aktüel ürünler kataloğunda en dikkat çekici ürünler ise 159 TL'ye satılacak olan mini fırın, 139 TL'ye satılacak olan aspiratör ve 129 TL'ye satılacak olan mermer desenli 24 parçalık çatal kaşık ve bıçak seti oldu. 2 Ekim 2020 Cuma BİM aktüel ürünler kataloğunda hangi fırsatlar var?

Türkiye'nin en yaygın market zincirlerinden olan BİM'in hemen hemen her mahallede bir mağazası bulunuyor. Her hafta cuma günü BİM müşterileri aktüel ürünler kataloğunda yer alan ürünleri piyasaya göre oldukça uygun fiyata satın alabiliyorlar. 2 Ekim 2020 Cuma günü BİM'de hangi ürünler kaç TL'den satışa çıkacak?



BİM'DE HAFTANIN UCUZLUK FIRSATLARI!





Bim'de bu hafta aktüel ürünler kataloğu kapsamında müşterilere sunulacak olan ürünler belli oldu. Buna göre Güral Porselen'in 57 parça yemek takımı 999 TL'den satılacak. Bir diğer ürün ise Tablet Mop Temizlik Seti oldu. Bu ürün de BİM müşterilerine 49.90 TL'den satılacak. Hisar Optima 8 parça çelik tencere seti 299 TL, Hisar Optima çelik çaydanlık 129 TL ve Glass In Love Çelik Standlı Cam Sunum Tepsisi 249 TL'den satın alınabilecek.





159 TL'YE MİNİ FIRIN!



2 Ekim Aktüel ürünler kataloğunun en dikkat çekici ürü ise Kumtel marka mini fırın oldu. 32 L kapasiteli ve termostatlı bu fırın 159 TL'den satılacak. Son dönemlerde oldukça rağbet gören cam çaydanlık ise 99.90 TL'den müşteriler tarafından satın alınabilecek.



İŞTE BİM'DEN KAÇIRILMAYACAK FIRSATLARIN TAMAMI!



BİM'den alışveriş yapan müşteriler haftanın iki günü indirimli ürünlerle karşılaşıyorlar. Her hafta Salı ve Cuma günlerinde müşteriler oldukça tanınmış markaların gıda, temizlik, içecek, şarküteri, tekstil, mutfak eşyası, elektronik eşya gibi ürünlerini piyasa ortalamasının çok aşağısına bir fiyata satın alabiliyorlar.



Emlak365.com

Gündem Haberleri