BİMPARA Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır, Para Nasıl Yüklenir Ve Gönderilir?

Türkiye’nin yaygın zincir marketlerinden olan BİM tarafından BİMPARA uygulaması devreye sokuldu. Peki BİMPARA nedir, ne işe yarar? BİMPARA para gönderimi nasıl yapılır?

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber insanlar ihtiyacı olan yakınlarına bazı yardımlarda bulunmak istiyorlar. Bunun pratik çözümlerini marketler devreye sokmaya başladılar. Teknolojiyi bu alanda kullanan zincir marketlerden olan BİM tarafından BİMPARA uygulaması devreye sokuldu. Çok amaçlı bir uygulama olan BİMPARA nedir ve ne işe yarar?

BİMPARA NEDİR?

BİMPARA uygulaması BİM’in kendine özel bir uygulamasıdır. Bu uygulama ile hem BİM alışverişlerinde nakit veya kredi kartı bulundurmak zorunluluğu ortadan kalkıyor hem de istenilen kişilere BİM mağazalarında harcamak üzere para gönderimi yapılabiliyor. Ramazan ayında yakınlarına veya bir tanıdıklarına gıda yardımı yapacak olanların kolaylıkla kullanabilecekleri bu sistem ile yardımlar hızlı bir şekilde yerlerine ulaşmış olacak.

BİMPARA UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

BİMPARA uygulaması akıllı cihazlara indirilerek hemen kullanılmaya başlanabilen bir mobil uygulamadır. Bu uygulama App Store, Google Play, Huawei App Gallery platformlarından indirilebilmektedir. Bu uygulamayı indirenler cep telefonu numaraları ile kayıt olarak uygulamayı kullanıp yararlanmaya başlayabiliyorlar.

BİMPARA İLE PARA GÖNDERİMİ NASIL YAPILIR?

BİMPARA uygulaması ile kullanıcılar istedikleri yakınlarına para gönderimi yapabiliyorlar. Bu gönderilen paralar BİM mağazalarında yapılan alışverişlerle harcanabiliyor. Para gönderme işlemi uygulama üzerinden gerçekleşiyor. Para gönderebilmek için hesaba para yüklemesi yapılması gerekmektedir. Hesaplara tek seferde 50 TL ile 1.000 TL arasındaki tutarlarda para yüklenilebiliyor. 6.000 TL’lik üst limit bulunurken bu limit harcandıkça yerine kredi kartı ile aktarım yapılabilmektedir.

BİMPARA uygulaması ile tüm BİM mağazalarından alışveriş yapılabilmektedir. Aynı gün içerisinde en fazla 2.000 TL para gönderimi yapılabilirken hesaplarında BİMPARA bulunanlar aynı gün içerisinde 1.000 TL harcama yapabilmektedirler.

Gündem Haberleri