Binance Çöktü Mü, Yanlış Veri Türü Hatası Nedir, Nasıl Çözülür, Uygulama Neden Açılmıyor?

Binance uygulamasına girmek isteyen kişiler yanlış veri türü hatası almaya başladı. Binance çöktü mü, neden açılmıyor, yanlış veri türü hatası nasıl çözülür, sisteme nasıl girilir?

Dünyanın en büyük ve en yüksek işlem hacmine sahip olan kripto para borsaları arasında yer alan Binance uygulaması için giriş sorunu yaşanmaya başlandı. Sisteme girmek isteyen kişiler açılışta "Yanlış Veri Türü Hatası" uyarısı almaya başladı. Hatırlanacağı üzere benzer bir sorun geride bıraktığımız günlerde bir kere daha yaşanmış, pek çok kişi mağdur olmuştu.

Binance yanlış veri türü hatası sorunu hakkında şu ana kadar resmi açıklama yapmazken kullanıcılar sosyal medyada paylaştıkları görüntüler ve yapmış oldukları yorumlar ile sisteme giremediklerini, uygulama fonksiyonlarını kullanmaya çalıştıklarında ileti hatası aldıklarını belirtiyorlar. Sistemde yaşanan sorunun henüz kaç kişiyi etkilediği ve sorunun neden kaynaklandığı konusunda da açıklama gelmedi.

BİNANCA YANLIŞ VERİ TÜRÜ HATASI NEDİR, NASIL ÇÖZÜLÜR?

Yeni hata iletisi hakkında Binance şu ana kadar resmi açıklama yapmadı. Ancak bir önceki aynı sorunda yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti. "Değerli Binance TR Kullanıcılarımız, Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır.

Türkiye saati ile sabah 09.45 - 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir. Yapılan güncelleme çalışması ile sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor, sabrınız için teşekkür ediyoruz."

Yeni sorunun da yine bir güncelleme kaynaklı olup olmadığı sorusu yanıt ararken 18 Nisan 2022 Pazartesi günü yani bugün sabahtan itibaren sistemde sıkıntılar yaşandığı belirtiliyor.

Emlak365.com

Gündem Haberleri