Bizim ülkemizde daha çok ekmek, çörek ve bazı peynirlerde kullanılan çörek otunun faydalarını duyunca evinizden eksik etmeyeceksiniz. Detaylar haberimizde...
ÖLÜM HARİÇ HER DERDE DEVA: ŞİFALI HAZİNE ÇÖREKOTU’NUN FAYDALARI…
Çörek otu binlerce yıldır sağlıkta ve yemek pişirmede kullanılan mucize bir bitki olarak biliniyor. Araştırmalar çörek otunun sağlığımız üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkardı.
Çörek otu binlerce yıldır sağlıkta ve yemek pişirmede kullanılan mucize bir bitki olarak biliniyor. Bu küçük tohumların ölüm dışında hemen her derde çare olabilecek pek çok faydası var. Son araştırmalar çörek otunun sağlığımız üzerindeki etkileri hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkardı.
ÇÖREKOTU’NUN MUCİZEVİ FAYDALARI
Kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur.
Vücutta hastalık bırakmaz.
Unutkanlığa iyi gelir.
Felcin tüm çeşitlerinde kullanılır.
Hafızayı kuvvetlendirir.
Yüksek antioksidan içerir.
İnflamasyon ile savaşır.
Solunumu almanızı rahatlatır.
Sağlıklı yağlar içerir.
Kusurlu ve lekeli ciltler için idealdir.
Saç sağlığına iyi gelir.
Romatizmaya iyi gelir.
Bağışıklığı güçlendirin.
Grip enfeksiyonunun önlenmesi.
Öksürük tedavisinde etkilidir.
Hücre yenileyici özelliği vardır.
Saçın geç yaşlanmasını engeller.
ÇÖREKOTU TÜKETİM ÖNERİSİ
MALZEMELER
1 Tatlı Kaşığı Çörek Otu
2 Tatlı Kaşığı Bal
YAPILIŞI
Bu İki malzemeyi güzelce karıştırıp günde bir çay kaşığı tüketin.