Black Friday Efsane Cuma İndirimi 2020 Ne Zaman? Trendyol, Hepsiburada, Gitti Gidiyor, N11 Süper İndirim Günleri

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük indirimlerle alışveriş yapılmasına olanak sağlayan süper indirim günleri için 2020 kampanyaları birbiri ardına açıklanmaya başlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve büyük indirimlerle alışveriş yapılmasına olanak sağlayan süper indirim günleri için 2020 kampanyaları birbiri ardına açıklanmaya başlandı. Yurt dışında Black Friday Türkiye'de ise Süper Cuma ya da Efsane Cuma indirimi adı ile anılan indirim kampanyaları için Hepsi Burada, Gitti Gidiyor, N11 ve Trendyol beklenen indirim duyurularını yaptı. Cep telefonu, bilgisayar, tablet, mobilya, aksesuar, LCD ve LED Televizyon, kozmetik ürünleri, kıyafet, ayakkabı gibi çok sayıda ürün için indirimli alışveriş keyfi sürmek isteyenlere sunulan kampanya detayları haberimizde...

Az para ile çok alışveriş yapmak isteyen kişilere hitap eden süper indirim günleri için geri sayım başladı. İlk olarak Amerika'da başlayan, ardından tüm dünyaya yayılan, genelde yıl sonunda stoklarını bitirmek isteyen firmaların gerçekten büyük indirimler yapmış oldukları bu dönem özellikle de teknoloji alışverişi yapmak isteyenlere büyük fırsatlar sunuyor.



BLACK FRİDAY EFSANE CUMA İNDİRİMİ 2020 NE ZAMAN?



Amerika'da Black Friday Şükran Günü kutlamalarını takip eden ilk Cuma günü olarak kabul edilmektedir. Bu dönemde mağazalar kapılarını normalden çok daha erken saatte açarken, çok daha geç saatte kapatırlar. Amerika'da Black Friday bu sene 27 Kasım 2020 Cuma gününe denk geliyor.



27 Kasım 2020 Cuma günü Black Friday indirim gününe özel olarak Amazon ve Ali Baba gibi ulusalarası online alışveriş siteleri de büyük indirimler yapmaktadır. Ülkemizde de Türkiye'nin en büyük online alışveriş siteleri arasında yer alan Trendyol, Hepsi Burada, Gitti Gidiyor ve N11 siteleri gbi büyük siteler efsane Cuma indirimi düzenliyor.



TRENDYOL EFSANE CUMA İNDİRİMİ NE ZAMAN, BLACK FRİDAY 2020 SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?



Türkiye'nin en büyük online alışveriş siteleri arasında yer alna Trendyol efsane Cuma indirimi düzenleyen online alışveriş siteleri arasında yer alıyor.





Trendyol Black Friday indirim günleri bu sene 25 Kasım 2020 Çarşamba, 26 Kasım 2020 Perşembe ve 27 Kasım 2020 Cuma günü düzenlenecek. Yapılan açıklamada "Trendyol Yılın En Büyük İndirimleri dediği Efsane Günler'e 25 Kasım saat 00:00'da başlıyor! 5 gün sürecek Black Friday indirimlerinde cep telefonundan bilgisayara, beyaz eşyadan kozmetiğe, giyimden ayakkabıya, süpermarket ürünlerinden mobilyaya ve aklınıza gelebilecek yüz binlerce üründe büyük indirimler sadece Trendyol'da.



Sevdiğiniz markaların başka hiçbir yerde bulamayacağınız indirimleri ve kampanyaları ile aklınızı başınızdan alacak bir alışveriş deneyimi Efsane Günler ile 25 Kasım 00:00’da sizi bekliyor. Size ise bu fırsatları kaçırmamak için Trendyol Efsane Günler sayfasına girip, favori ürünlerinizi şimdiden sepetinize eklemek kalıyor" sözleri ile kampanya duyuruldu.





HEPSİ BURADA EFSANE CUMA İNDİRİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, BLACK FRİDAY 2020 SAAT KAÇTA?



Çok büyükindirimlere sahne olacak Hepsi Burada Efsane Cuma indirimi 23 Kasım 2020 Pazartis günü başlayacak.



N11 EFSANE CUMA NE ZAMAN, BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?



N11 2020 efsane Cuma indirimi için bu sene tek bir günde indirim yapmak yerine her Cuma günü bir üründe indirim yaparak kampanya düzenlemeyi tercih ediyor. Ürünler o hafta için Cuma gününden önce internet sitesi üzerinden duyuruluyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri