Bodrum Belediyesi Heykel Açılışı ve Belediye Başkanı Aras'ın Konuşması Sosyal Medyayı Salladı!

Bodrum Belediyesi tarafından yapılan heykelin gerçekleştirilen açılış töreni sosyal medyada tartışmaları da beraberinde getirdi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras açılış töreninde yapmış olduğu konuşması ile sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi. Bodrum Belediyesi heykel açılışı eleştirileri de beraberinde getirdi.

Bodrum'da açılışı gerçekleştirilen heykel ve açılış töreninde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yapılan konuşma sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. Sık sık iktidar ile muhalefet arasında geçen tartışmalarda da gündeme gelen heykeller ile ilgili yeni bir tartışma konusu daha ortaya çıkmış oldu.

Açılış töreninde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yapılan konuşmalar eleştiri konusu olurken sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasına girdi ve Başkan Aras'ın konuşması en çok paylaşılanlar listesinde yer aldı.

BODRUM BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARAS'IN KONUŞMASI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Türkiye'nin turizm cenneti ve önemli kültür sanat merkezleri arasında yer alan Bodrum pandemi nedeni ile rekor bir nüfus artışı yaşamış, zorunlu kısıtlama döneminde evde kalmak istemeyen kişiler yazlıklarına ve bu bölgede yer alan kiralık yazlık evlere adeta akın etmişti.

Yaşanan yoğunluk nedeni ile Bodrum Belediyesi zor bir süreç yaşamış, sık sık Bodrum'a gelmeyin çağrıları yapılmıştı. Zorlu günleri geride bırakan Bodrum'da yeni gündem maddesi ise açılışı yapılan heykel oldu. Heykel açılışı esnasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yapılan konuşma sosyal medyada çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi.

Aras'ın açılış konuşmasında “Bugün burada, bu heykelleri yapabilmek için arkadaşımız Halil ile 2 yıldır görüşüyoruz. Bugün yarınla olmuyor bu işler. 2 yıldır nasıl yapalım, bütçesini nasıl yaratalım, beraber Mehmet Ağabey ile çalıştılar, ben de geldik gittik çalıştık ve gerçekten uzun bir çalışmanın eseridir bu" ifadelerine yer vererek "para amaç değil araçtır" diyerek sünger heykelinin açılışını gerçekleştirdi.

Gündem Haberleri