Boğaz Manzaralı Evinden Sakın Evde Sıkıldık Demeyin Uyarısı Yapan Arzu Sabancı Gündemi Salladı

Türkiye'nin en zenginleri arasında yer alan Arzu Sabancı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı koronavirüs uyarısı gündemi salladı. Sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasına giren Sabancı'nın boğaz manzaralı evinden vatandaşlara sakın evde sıkıldık demeyin uyarısı yapması büyük tepki çekti.

Koronavirüs salgını nedeni ile alınan zorunlu kısıtlama kararları ile evlerde geçirilen zaman artarken konu hakkında sosyal medya paylaşımı yapan Arzu Sabancı bir anda gündemi değiştirdi. Boğaz manzaralı süper lüks bir yalıda oturan Sabancı'nın paylaşımı sosyal medya linci yemesine neden oldu.

ARZU SABANCI'NIN EVDE SIKILDIK DEMEYİN UYARISI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ!

Pandemi nedeni ile bir yandan getirilen zorunlu kısıtlama kararları bir yandan da ekonomideki dalgalanma nedeni ile geçim savaşı veren insanların sinir kat sayıları yükselirken yapılan bazı açıklamalar bu nedenle daha büyük tepkiler çekebiliyor.

Bunlardan biri de Türkiye'nin en zengin kadınları arasında yer alan ve boğaz manzaralı süper lüks yalıda oturan Arzu Sabancı oldu. Arzu Sabancı toplumsal mesaj vermek isterken bir anda sosyal medya lincine uğradı.



Sabancı'nın resmi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda "Aşı da olsanız... Hastalığı geçirmiş antikorunuz olsa da... Risk her zaman var... Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske takmaya ve mesafeye devam...

Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz... Yaz aylarının, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden, sakın evde sıkıldık demeyin, rahat nefes aldığınız güne, evinizde olduğunuza şükrederek... Evde kalmaya devam" ifadelerine yer vermesi sosyal medyayı salladı.

Yapılan yorumların büyük bir bölümünde 80 metrekare büyüklüğe sahip olan evlerde 5-6 kişi kalmanın ne demek olduğunun asla Arzu Sabancı tarafından anlaşılamayacağı eleştirilerine yanıt verilirken yine "böyle boğaz manzaralı yalım olsa bende sıkılmazdım" eleştirilerine yer verildi.

Gündem Haberleri