Boğaziçi Protestocularıyla Görüşen Ekrem İmamoğlu Öğrencilerin İsteklerini Açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile görüşüp öğrencilerin isteklerini sosyal medya hesabından kamuoyuna açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile görüşüp öğrencilerin isteklerini sosyal medya hesabından kamuoyuna açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylara ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir girişimde bulunarak öğrencilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme sonrasında öğrencilerin talepleri Ekrem İmamoğlu tarafından kamuoyuna duyuruldu.



EKREM İMAMOĞLU PROTESTOCU ÖĞRENCİLERLE GÖRÜŞTÜ!



Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan gerginlikler ve çıkan olayların ardından tüm gözler buraya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Boğaziçi Üniversitesi'nde protestocu öğrenciler ile bir araya geldi.



Konuya dair sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Liyakatli, demokratik üniversite talebiyle şiddet içermeyen protestolar düzenleyen Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldik. Öğrenciler, 'Tek amacımız rektör atama yöntemine karşı bilimin ve üniversitenin onuruna sahip çıkmak' dediler. Gençlere şiddet son bulmalı ve yetkili makamlar onları dinlemeli.” ifadelerini kullandı.



ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ AÇIKLADI!



Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin taleplerini makul ve haklı talepler olarak değerlendiren Ekrem imamoğlu bu talepler hakkında, “Öğrenciler gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılmasını, öğrencilere polis müdahalesinin durmasını, medyada öğrencilere karşı uygulanan fiziksel ve duysgusal karalama kampanyasının son bulmasını, rektörün istifa ederek rektörlük seçiminin üniversite bünyesinde olmasını istiyorlar” dedi.





Ekrem İmamoğlu'nın yaptığı bu görüşme ve yayınladığı mesaj tartışma konusu oldu. Ekrem İmamoğlu'na bu konuda eleştiriler gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları da desteklerini ortaya koydular.



Emlak365.com

Gündem Haberleri