Bolu Dağı Tüneli İçinde Zincirleme Kaza! TIR, Kamyon, Otobüs ve Otomobiller Bir Birine Girdi Çok Sayıda Yaralı Var

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Bolu Dağı Tünelinde zincirleme kaza meydana geldi. Bölgeden alınan ilk bilgilerde çok sayıda vatandaşın yaralandığı yönünde.

İstanbul başta olmak üzere çok sayıda şehirde devam eden olumsuz hava koşulları sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yollarda meydana gelen buzlanma ve kayganlık kazaya davet çıkarırken yetkililer sürücülere sürekli uyarılarda bulundular. Ancak korkulan oldu.

Gelen son dakika haberine göre;

Bolu- TEM otoyolu İstanbul istikametinde Bolu Dağı Tüneli içinde zincirleme kaza meydana geldi. Gelen ilk bilgilerde tünelin içindeki kazaya 32 araç karıştı. Kaza sonrası ise çok sayıda vatandaşın yaralı durumda olduğu öğrenildi.

Kuvvetli kar yağışının olduğu bölgeden gelen ilk bilgilerde ayrıca kazaya çok sayıda TIR, kamyon, otobüs ve otomobil karıştı.

Ayrıca hem kaza sonucu hemde bölgedeki olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşımın da durduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikatine trafiğe kapatıldı.

Çok sayıda kişi araçlarından tahliye edildiği gibi hastanelere sevk edilimeye de başlandı.

Ayrıca kazanın yaşandığı Bolu Dağı Tüneli mevkine çok sayıda sağlık aracı, güvenlik personeli görevlendirilmiş durumda. Yaralı tüm vatandaşların ambulanslara hastanelere götürülmesi sağlanacak.

BOLU VALİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Meydana gelen kazaya ilişkin Bolu Valisi'nden hemen basın açıklaması geldi. Yaşanan kazaya dair bilgi veren Vali Ahmet Ümit "Yaralıların olduğu bir kaza. Herhangi bir can kaybı bilgisi henüz yok. Kış şartları dolayısıyla bir yoğunluk var. Mecbur kalmadıkça dışarı çıkmasınlar vatandaşlarımız." bilgilerini paylaştı.

Gündem Haberleri