Bolu Dağı Tüneli'nde Heyelan Felaketi! Yol Çift Yönlü Kapandı, Ne Zaman Trafiğe Açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın son dakika açıklamasına göre Bolu Dağı Tüneli'nde heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle yol trafiğe kapatıldı. Bolu Dağı Tüneli trafiğe ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldi. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, trafik durumuna ilişkin de bilgi verildi.

BOLU TÜNELİ'NDE HEYELAN!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bolu Dağı Tüneli'nin Düzce girişinde heyelan meydana geldiği ve Ankara yönü girişindeki 60 metrelik alanın toprak ile kapandığı belirtildi.

Heyelan haberi endişeye neden olurken yaşanan doğal afet haber kanallarında son dakika bilgisi olarak verildi.

Heyelan felaketinde ölen ya da yaralanan olmadığı belirtilirken olası toprak kaymasına yönelik tedbirler alındı.

YOL ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Heyelan nedeniyle Ankara yönünde 3 şeridin, İstanbul yönünde de bir şeridin etkilendiği belirtilirken, toprak kayması riskinin devam ettiği gerekçesiyle önlem amacıyla söz konusu yollar çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, trafiğin İstanbul istikametinde Abant'tan, Ankara istikametinde ise Kaynaşlı'dan D100'e aktarıldığı belirtilerek, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Bolu Dağı tünellerinde yolu açmak için çalışmalara başladıkları bildirildi.

Endişe veren heyelan felaketinde can kaybı yaşanmadığı bilgisinin verilmesi de yüreklere su serpti.

TEM OTOYOLU NE ZAMAN TRAFİĞE AÇILACAK?

Trafiğe kapatılan Bolu Dağı Tüneli'nin yarın öğle saatlerinden itibaren trafiğe açılacağı belirtildi.

Emlak365.com

Gündem Haberleri