Bomba Kampanyalar Başladı! Turkcell, Vodafone, Türk Telekom Sil Süpür Bedava 10 GB, 15 GB, 5 GB, 1 GB İnternet Kampanyaları Ağustos 2020

Cep telefonu operatörlerinin rekabeti kızışırken bedava internet kampanyaları da yakından takip ediliyor.

Cep telefonu operatörlerinin rekabeti kızışırken bedava internet kampanyaları da yakından takip ediliyor. Düzenlenen kampanyalar kapsamında Vodafone bedava internet 2020 kazanma imkanı 15 GB, Türk Telekom 10 GB, Turkcell ise 5 GB ve 1 GB gibi farklı imkanlar sunuldu. Özellikle de Türk Telekom efsane tarife Sil Süpür bedava internet kampanyası yoğun ilgi görürken oluşan yoğun rekabet tüketicilere bedava internet kullanma rahatlığı sunuyor. Özellikle de yaz aylarında ihtiyaç duyulan internet paketleri için 15 GB'a kadar bedava internet kazanma imkanı elde edecek. Cep telefonu operatörlerinin bedava internet kampanyaları haberimizde...

Yaz döneminde cep telefonunu elden düşürmeyenlere bedava internet kampanyaları müjdesi geldi.



İnternetim yetmiyor diyenler için başlatılan kampanyalar ile farklı operatörlerden 15 GB 'a kadar bedava internet kullanma imkanı sunuldu.



TÜRK TELEKOM BOMBA KAMPANYA BAŞLATTI! SİL SÜPÜR İLE HERKESE AYDA 10 GB BEDAVA İNTERNET KAZANMA ŞANSI





Başlatılan kampanya ile Türk Telekom yazı daha eğlenceli hale getirdi. Kampanya katılmak için kayıt zorunluluğu bulunmayan Sil Süpür ile her hafta Türk Telekom abonelerine cepten internet, sınırsız konuşma, Muud Premium üyelik ve sürpriz hediyeler kazanma imkanı sunuluyor.



Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına giriş yapmanın yeterli olduğu Sil Süpür üzerinden eğlenceli zamanlar geçirirken bir yandand ad hediyeleri silip süpürebilirsiniz!



VODAFONE ARKADAŞINI ÇAĞIRANA 15 GB BEDAVA İNTERNET MÜJDESİ VERDİ!



Vodafone bedava internet kampanyaları ile müşterilerine sürprizler yapmaya devam ederken özellikle de faturalı müşterilerine gönderdiği "5 GB bedava internet hattınıza yüklenmiştir" mesajları ile gönülleri kazanıyor.



Başvuru dahi yapmayan müşterilerine jest yapmak amacı ile ara ara bedava internet gönderen Vodafone bu kampanyasına ek olarak arkadaşını Vodafone'lu yapanlara 15 GB hediye internet paketi teklifi de sunuyor. Bunun için uygulama üzerinden arkadaşınıza teklif göndermeniz onun da kabul ederek Vodafone'lu olması yeterli oluyor.





Buna ek olarak cep telefonu uygulaması üzerinden Vodafone yanımda uygulamasını indiren kişilere de 1 haftalık bedava 5 GB internet kullanma imkanı sunuluyor.





TURKCELL BEDAVA İNTERNET KAZANMA KAMPANYALARI AĞUSTOS 2020





Turkcell şu anda bedava internet kampanyasında çok sayıda seçenek sunuyor, bazı uygulamaları indiren kişilere bedava internet hakkından yararlanma imkanı sunuyor. İlk kez uygulama indiren kişilere bedava internet kullanma imkanı sunuluyor. Bunun için Turkcell hesabım üzerinden size sunulan kampanya olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.



Emlak365.com


Gündem Haberleri