Boşanma Davası Süren Etel ve Rober Baler Cenevre'de Ki Ev ve İsviçre'de Ki Yazlık İçin Savaş Veriyor!

Sosyetenin en ünlü çiftleri arasında yer alan Etel ve Rober Baler çifti evliliklerini sonlandırma kararı almış ve boşanma davası açmıştı.

Sosyetenin en ünlü çiftleri arasında yer alan Etel ve Rober Baler çifti evliliklerini sonlandırma kararı almış ve boşanma davası açmıştı. Çiftin boşanma davasında mal kavgası başlarken Etel Hanım'ın Rober Bayer'in tüm malvarlığının yanı sıra ailesinden geçen mallarından da pay istediği, hatta yurt dışında olan bazı taşınmazları da talep ettiği ve bunun için bir avukat ordusu tuttuğu iddia edildi.

Evlilikleri ile örnek gösterilen sosyetenin elit çiftlerinden Etel e Rober Baler aldatılma iddiası ile boşanma davası açarak gündeme bomba gibi düşmüştü.



ETHEM PERTEV YALISI BOŞALTILMIŞTI!



Ünlü çift boşanma davasının açılması ile kiracı oldukları Ethem Pertev Yalısı'ndan taşınma kararı almıştı.



Aldatıldığı iddiası ile eşine dava açan Etel hanım ilk olarak eşini oturdukları yalıdan göndermiş, ardından da Çubuklu Vadi Evlerinde bulunan evine geçerek yalıyı boşaltmıştı.



Kendisine boşanma davası için bir avukat ordusu tuttuğu iddia edilen Etel Hanım, Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt tarafından yapılan habere göre eşinin evlilik tarihinden önce edinmiş olduğu mallar ve ailesinden miras kalan taşınmazlardan da pay talep etti.



Bilindiği üzere hukuki olarak çiftler evlendikleri anda evlilik sonrası edinilen tüm mallarda eşit hak sahibi oluyor. Ancak evlilik öncesi mallar ile miras yolu ile intikal eden mallar boşanma davasında paylaşılmıyor. Etel hanımın avukatları ile İsviçre Cenevre'deki evi ve İsviçre Locarno'daki yazlığı almak için hukuki mücadele vereceği iddia ediliyor.



Emlak365.com


Gündem Haberleri