Boşanma iddialarına yanıt veren Burak Özçivit, fena patladı: Bizi artık rahat bırakın!

Dün magazin gündemine bomba gibi düşen Fahriye Evcen- Burak Özçivit boşanma iddiaları, yakışıklı oyuncuyu çileden çıkardı. Özçivit, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. İşte ayrıntılar…

Kariyer hayatına mankenlik yaparak başlayan ve son katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birincilik elde ettikten sonra Best Model of World’de en iyi ikinci manken seçilen Burak Özçivit, bir süre sonra hedefinin mankenlikte yükselmek olmadığını fark ederek kariyer planlamasını oyunculuk üzerine yapmayı tercih etti. İlk olarak 2007 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan “Zoraki Koca” isimli dizide rol alan Özçivit, yakışıklılığı ve oyunculuk performansı sayesinde kısa süre içerisinde yapımcıların dikkatlerini çekmeyi başardı ve arka arkaya dizi/ film projelerinde boy gösterdi.

Uzun süredir sektörde olan ve oyunculuk performansının yanı sıra mütevazı karakteri ile de takdirleri toplayan Özçivit, rol aldığı “Çalıkuşu” isimli dizide hayatının aşkı oyuncu Fahriye Evcen ile tanıştı. Başrollerini paylaştıkları dizide kısa süre içerisinde yakınlaşan ve ardından da evlilik kararı alan Fahriye Evcen- Burak Özçivit çifti 2017 yılında nikah masasına oturdu.

Sanat camiasının parmak ile gösterilen evliliklerinden birini sürdüren ünlü çift, 2019 yılında ilk çocukları Karan’ı kucaklarına aldı. Çocuklarının dünyaya gelmesinden sonra çekirdek aileleri ile poz vermekten kaçınmayan ve magazin muhabirlerini kırmamaya dikkat eden ünlü çift, bir ara boşanma haberleri ile gündeme geldi. İddialara göre Burak Özçivit’in annesi ile kız kardeşi, Fahriye Evcen ile problem yaşadı ve ikili bu problemlerden ötürü ayrılık kararı aldı.

Bir süre magazin gündemini oldukça meşgul eden boşanma iddiaları karşısında sessizliklerini koruyan ve mutlu hayatlarına devam eden Evcen- Özçivit çifti, dün yine aynı iddia ile gündeme geldi. Burak Özçivit ise bu kez sessizliğini korumayı başaramadı.

EVİ TERK ETTİĞİ SÖYLENDİ!

Dün bir sosyal medya kullanıcısı yeni bir paylaşım yaparak magazin gündemini karıştırdı. Sosyal medya kullanıcısının iddiası, Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in evde tartıştıkları ve seslerinin dışarıya kadar geldiği yönünde oldu. Son olarak Burak Özçivit’in “yeter artık Fahriye” diye bağırarak evi terk ettiğini söyleyen sosyal medya kullanıcısı, şaşkınlık yarattı.

KONUYU DA AÇIKLADI!

Sosyal medya kullanıcısı, ünlü çiftin kavga etmesinin sebebinin Burak Özçivit’in annesi ile Fahriye Evcen arasında yaşanan bir tartışmadan ötürü olduğunu iddia etti.

PAYLAŞIM GELDİ!

Burak Özçivit iddialara karşı sessizliğini bozarak, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Özçivit eşi ile fotoğrafını paylaştığı hikayenin altına “bizi artın rahat bırakın, sevgiler” notunu düştü.

Gündem Haberleri