Boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi ile fotoğraf paylaşan ünlü Şarkıcı Alişan, yaptığı yorum ile sevindirdi Sağlık olsun da sevgi hep daim!

Bir süre önce haklarında boşanma iddialarının çıktığı Alişan ile Buse Varol, uzun bir aranın ardından romantik bir tatile çıktı. Çocukları ile birlikte çıktıkları tatilden renkli görüntüler paylaşan çift, buzların eridiğini gösterdi. Ünlü şarkıcı Alişan da eşi ile bir fotoğraf paylaştı...

Sansasyonel haberlerden uzak yürüttükleri ilişkilerini 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına taşıyan Buse Varol ile Alişan, nikahlarının üzerinden çok geçmeden bebek haberi ile magazin gündemine oturdu. Hatta o dönemlerde Buse Varol’un evlilik dışı hamile kaldığı iddiaları gündeme gelmiş, Alişan ise bu iddialar karşısında sessizliği koruyamayarak ateş püskürmüştü.

Oğulları Burak’ı kucaklarına almalarının ardından vakit kaybetmeden ikinci çocuk ile gündeme gelen ünlü çift, Eliz ismini verdikleri kızları ile birlikte 4 kişilik çekirdek ailelerini tamamladı. Her şeyin yolunda gittiğinin düşünüldüğü dönemlerde kardeşi Selçuk Tektaş’ın koronavirüse yakalanarak hayatını kaybetmesinden sonra büyük yıkım yaşayan Alişan, o dönemlerde eşi Buse Varol ile de problemler yaşamaya başladı.

Geçtiğimiz senenin temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş’ı toprağa veren ve o döneme kadar eşi ile annesinin arasının iyi olduğu bilinen Alişan, bu kez de annesi ve eşinin arasında kalmaya başladı. Kardeş acısı ile başa çıkmaya çalışırken bir de ailevi problemler yaşamaya başlayan Alişan “her ailede olur, aşılamayacak şeyler değil” açıklamasında bulunarak eşi ile problemler yaşadığını kabul etmişti.

Bir süredir boşanıp boşanmayacakları merak konusu olan ve sürekli benzer haberler ile gündeme gelen ünlü çift, geçtiğimiz günlerde çocukları ile birlikte tatile çıktı. Objektiflere yakalanan ikili, tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi.

AİLECEK TATİLE ÇIKTILAR!

Bir süredir boşanacakları konuşulan Alişan ve Buse Varol çifti, geçtiğimiz günlerde oğulları Burak ve kızları Eliz ile birlikte tatile çıktılar. Mutlu aile pozları ile yürekleri ısıtan Tektaş ailesi, aralarında bir problem olmadığını göstermiş oldu.

BİRLİKTE MISIR YEDİLER!

Sahilde el ele yürüyen, oğulları ile kumda oynayan Buse Varol ve Alişan, bir süre sonra hem oğullarına hem de kendilerine mısır alarak ortamdan uzaklaştılar.

“HER ŞEY YOLUNDA” PAYLAŞIMI!

Eşi ile tatil pozlarını paylaşan Alişan, şu notu düştü: “Uzun süre olmuş birlikte fotoğraf paylaşamayalı, sağlık olsun. Sevgi hep daim.”

Gündem Haberleri