Britney Spears Lüks Villasını 9 Milyon Dolara Satıyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yer alan lüks villasını satışa sundu. Detaylar haberimizde...

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears Amerika'nın Kaliforniya eyaletinde yer alan lüks villasını satışa sundu. Detaylar haberimizde...

Çocuk denilebilecek bir yaşta ünlü olan ve çıkardığı her yeni albümde çıtasını bir üst kademeye taşımayı başaran Britney Spears emlak yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor.



Başta Amerika olmak üzere farklı çok sayıda ülkede milyon dolarlık emlak yatırımları yapan Britney Spears sahibi olduğu süper lüks villayı satma kararı aldı.



Beverly Hills'te Yer Alan Villasını Satacak



Ünlü şarkıcı Britney Spears Amerika'nın en pahalı yerleşim yerlerinden biri olan Beverly Hills'te yer alan süper lüks villasını tam 8 milyon 950 bin dolarlık dudak uçaklatan fiyatı ile satışa sundu.



2001 senesinde inşa edilen ve Akdeniz mimarisinin izlerini taşıyan villada 6 yatak odası ve 7 banyo bulunuyor. Süper lüks malikanenin toplam büyüklüğü ise 2 bin 376 metrekare olarak açıklanmış durumda.



Ünlü şarkıcı malikanenin dekorasyonu ile yakından ilgilenmiş, oldukça pahalı olan kristal avizeler ve lüks mobilyalar gibi pek çok detaya yer vermişti. Malikanenin satışının istenen 8 milyon 950 bin dolarlık fiyatla satılıp satılamayacağı ise merak konusu oldu.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"


Gündem Haberleri