Bruce Willis 33 Milyon Dolara Caicos'taki Malikanesini Satışa Çıkardı!

Sinema tarihine geçen pek çok filmde yer alarak başarılarla dolu bir kariyere imza atan Bruce Willis Caicos'ta bulunan malikanesini satışa çıkardı!Sinemalarda gösterime girdiği dönemde gişe rekorları kıran çok sayıda filme imza atan Bruce Wills emlak yatırımları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Sinema tarihine geçen pek çok filmde yer alarak başarılarla dolu bir kariyere imza atan Bruce Willis Caicos'ta bulunan malikanesini satışa çıkardı!

Sinemalarda gösterime girdiği dönemde gişe rekorları kıran çok sayıda filme imza atan Bruce Wills emlak yatırımları ile de gündeme gelmeye devam ediyor.



Elde ettiği rekor kazancını gayrimenkulde değerlendiren ünlü yıldız son olarak Turks and Caicos adalarında bulunan süper lüks malikanesinin satış haberleri ile gündeme geldi.





Okyanusun Dibinde Yer Alan Malikane Büyülüyor!



Hollywood yıldızları arasında yer alan Bruce Willis geçen sene elden geçirerek restore ettirdiği süper lüks villasını ani bir karar ile satışa çıkardı.



2000 senesinde satın aldığı arazide kendisine özel bir villa inşa ettiren 64 yaşındaki ünlü oyuncu tatillerinin büyük bir bölümünü villasında geçirmeye başlamıştı.





Son derece lüks özelliklere sahip olan villanın kendisine özel 4 yüzme havuzu bulunurken aynı zamanda 11 yatak odası ve 13 banyosu bulunuyor.



Sahilin hemen dibinde inşa edilen villa lüks mobilyaları, bahçe düzenlemesi ve peyzajı ile o dönem Bruce Wills tarafından özel olarak yaptırılan pek çok ekstra özelliği ile hayranlık uyandırıyor.



Lüks villanın satış fiyatı 33 milyon dolar olarak açıklandı. Yani villayı satın almak isteyen kişi Türk Lirası ile yaklaşık 194 milyon liradan fazla para ödemek zorunda kalacak.



Emlak365.com



Gündem Haberleri