Burak Özçivit Ve Fahriye Evcen Çifti Çocukları Karan İçin Bodrum'da 6 Milyon TL'ye Satın Aldıkları Lüks Villaya 200.000 TL'lik Düzenleme Yaptılar

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in Bodrum Gümüşlük'te satın aldıkları lüks villada yaz tatilini geçirirken villaya 200.

Ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in Bodrum Gümüşlük'te satın aldıkları lüks villada yaz tatilini geçirirken villaya 200.000 TL'lik daha harcama yaptıkları belirtildi.

Ünü oyuncu Burak Özçivit ile eşi yine ünlü oyuncu Fahriye Evcen'in çocukları Karan ile birlikte Bodrum günleri devam ediyor. Pandemi sürecinde yaz tatilinde aile olarak kontrollü bir tatil için ünlü çift Bodrum Gümüşlük'te 6 Milyon TL'ye lüks bir villa satın almışlardı.



200.000 TL'LİK DEĞİŞİKLİK



Ünlü çiftin her şeyi dört dörtlük olan lüks villada bazı değişiklikler yaptıkları belirtildi. Bu değişikliklerin bedelinin ise 200.000 TL olduğu bildirildi.



Villanın havuzunda, bahçe peyzajında ve dekorasyonunda değişiklikler yapan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinin yaz süresince burada kalmayı planladıkları ifade edildi. Çocukları Karan'ı pandemi tehlikesine karşı koruyabilmek için izole edilmiş, kalabalıktan uzak lüks villa tercihi yapan çift bu anlamda tüm magazin dünyasına da öncülük ettiler.



VİLLADAN DIŞARIYA ADIM ATMIYORLAR



Koronavirüse karşı kontrollü bir hayat tarzı geliştiren ünlü çift mecbur kalmadıkça evlerinden dışarıya çıkmıyorlar. Çıksalar dahi Bodrum Merkez'e Burak Özçivit'in küçük teknesiyle gidiyorlar.



Burak Özçivit – Fahriye Evcen çifti tüm zamanlarını oğulları Karan ile lüks villanın bahçesinde geçiriyorlar.



Emlak365.com


Gündem Haberleri