Bursa İnegöl'de 47 yolculu tur otobüsü şarampole devrildi! Ölüler ve yaralılar var!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde şok eden bir trafik kazası meydana geldi. Şarampole devrilen tur otobüsünde ölülerin ve yaralıların olduğu bildirildi.

Son günlerde ölümlü trafik kazalarının sayısında oldukça büyük artışlar meydana geliyor. Son olarak Bursa’dan kötü bir haber geldi. Bursa’nın İnegöl ilçesini ziyaret eden turistleri taşıyan bir tur otobüsünün şarampole devrildiği bildirildi. İçerisinde 47 yolcunun olduğu tespit edilen otobüsün karıştığı bu kazanın faturası da ağır oldu.

TUR OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE DEVRİLDİ!

Kütahya Tavşanlı’dan hareket eden ve Bursa’nın Mudanya ilçesine gidecek olan tur otobüsü İnegöl ilçesi Tahtaköprü Mahallesi Kocayayla mevkiinde iddialara göre şoförünün bir anlık dalgınlığı neticesinde şarampole yuvarlandı. Sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasının çevrede büyük bir gürültüye neden olmasından dolayı vatandaşlar hemen kaza yerine toplandılar.

OTOBÜSTE 47 YOLCU VARDI!

Vatandaşların ihbarlarının neticesinde polis, sağlık ve itfaiye ekipleri kısa bir süre içerisinde kaza yerine intikal ettiler. Ayrıca AFAD ekipleri de bölgeye sevk edilerek şarampole yuvarlanan otobüsün içerisindeki yaralıları kurtarma çalışmasında görev aldılar. İlk belirlemelere göre 47 yolculu tur otobüsünde kaza nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca çok sayıda yolcunun da çeşitli derecelerde yaralandıkları bildirildi.

Şarampole yuvarlanan otobüsten çıkarılan yaralı yolcular ambulanslarla İnegöl ve çevredeki hastanelere kaldırılıyorlar. Ölen yolcu sayısının artmasından endişe duyulurken tam yaralı sayısına dair bilgiler henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. Meydana gelen kazanın nedeninin belirlenmesi için ise çalışmalara başlandı.

KAZA NEDEN OLDU!

Polis olayla ilgili olarak soruşturma açarken kazayı yapan şoförün sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi. Yaralı kurtulan yolcuların ve otobüsün şoförünün ifadelerinin ardından kazanın gerçek nedeni tespit edilebilecek. Şu anda bir yandan yaralıların tedavileri devam ederken diğer yandan ise kazaya neden olan şeyin ne olduğu araştırılıyor.

Gündem Haberleri