Büyükşen Cinayeti Çözüldü, Sosyal Medya Yıkıldı! Katil Kim, Cinayet Neden İşlenmiş?

Müge Anlı tarafından programında uzun süredir işlenen Büyükşen Cinayeti Jandarma tarafından kurulan özel ekip tarafından çözüldü, bakın katil kim çıktı?

Aleyna Çakır cinayeti davasında yargılanan Ümitcan Uygun'un serbest bırakılmasının ardından çok tartışma yaratacak bir açıklama da Büyükşen Cinayeti hakkında yapıldı. Sabah kuşağında yayımlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında uzun süredir işlenen ve büyük tartışmalara neden olan yaşlı çiftin cinayet zanlısının tutuklandığı açıklandı.

Konu hakkında beklenen açıklama çiftin oğulları ve olayın en başından beri yakın takipçisi olan Osman Büyükşen tarafından yapıldı. Osman Büyükşen kardeşlerinin masum olduğunu, yanlış adres nedeni ile anne ve babasının öldürüldüğünü açıkladı.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ NEDİR, BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ MÜ SON DAKİKA, CİNAYETİN ÖZETİ VE İDDİALAR NELERDİ?

Bundan 3 sene önce Konya'nın Karatay ilçesinde yaşayan 54 yaşındaki N. Büyükşen ile 55 yaşındaki eşi M. Büyükşen evlerinde uğradıkları silahlı saldırıcı sonucu hayatını kaybetti. Evlerinde kızları ile beraber oturdukları esnada pompalı tüfekli bir saldırgan tarafından açılan ateş sonucu çift hayatını kaybederken, çiftin kızları ise saldırıdan kaçarak hayatını kurtardığını iddia etmişti.

Aradan geçen uzun süreye rağmen katilin bir türlü yakalanamaması üzere Müge Anlı olayı programında işlemeye başlamış, çiftin kızlarının vermiş olduğu şüpheli ifadeler üzerine oklar çiftin kızı, küçük oğulları ve gelinleri ile gelinin ailesine çevrilmişti. Kanser tedavisi gören yaşlı adam ile eşinin gelinlerine vermiş oldukları mehir sözü nedeni ile kavgalı oldukları, hayatlarını kaybetmeden kısa süre öncede dünürleri ile yine bu nedenle kavga ettikleri iddiaları programda günlerce konuşulmuştu.

Eve giren katillerin evde bulunan yaşlı çifti öldürmesine rağmen evdeki çiftin kızlarını sağ bırakması da çok tartışılmış, kızın evden kaçış hikayesinde bulunan tutarsızlıklarda bir şaibe bulutu oluşmasına neden olmuştu. Süreçte cinayet hakkında çok konuşulacak bir iddia daha gündeme gelmiş, tululan kiralık katilin evleri karıştırabileceği iddia edilmişti.

KİRALIK KATİL ADRESİ KALDIRMIŞ, BÜYÜKŞEN ÇİFTİ YANLIŞ ADRES KURBANI OLMUŞ!

Silahlı saldırı sonucunda cinate kurban giden çiftin oğulları sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile babasının katillerinin resimlerini yayımlarken anne ve babasının kar maskeli katilin yanlış adres nedeni ile başkasını öldürecekken annesi ve babasını öldürdüğünü açıkladı. Sosyal medyada oluşan tepkilere de yanıt veren Büyükşen programda oluşan senaryoya uygun bir son çıkmadığı için oluşan tepkiye de yanıt vererek acısını yaşamak için kendisine saygı gösterilmesini talep etti.

Gündem Haberleri