Çağatay Ulusoy İle Komşu Olmak İsteyenler Kiralık Villa Aramaya Başladı!

Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy genç kızların yakın markajından bir türlü kurtulamıyor. Yakışıklı oyuncu ile komşu olmak isteyen kadınlar emlakçı emlakçı geziyor!

Ekranların sevilen ismi Çağatay Ulusoy genç kızların yakın markajından bir türlü kurtulamıyor. Yakışıklı oyuncu ile komşu olmak isteyen kadınlar emlakçı emlakçı geziyor!

Hayat verdiği karakterler ve yakışıklılığı ile göz dolduran Çağatay Ulusoy hayranlarının yakın markajı altında yaşamaya devam ediyor.



Çağatay Ulusoy'a Komşu Kiralık Ev Arıyorlar



Yakışıklı oyuncuya tutku derecesinde bağlı olan hayranları Çağatay Ulusoy ile tanışma ve yakınlaşma fırsatı yakalayabilmek adına onun evine yakın kiralık ev aramaya başladılar.



Konu hakkında Milliyet Gazetesi yazarlarından Özay Şendir tarafından kaleme alınan yazıda Zekeriyaköy'de yer alan bir emlakçının başından geçen ilginç bir olayı paylaştı.



Şendir emlakçıya gelen bir kadının Çağatay Ulusoy ile komşu olmak için kiralık villa aradığını ancak o tarihte evlerin hepsi dolu olduğu için kendisini reddettiğini, genç kadının mutlaka villa tutmak istediği ve bunun içinde kartvizitini emlakçıya bırakarak mutlaka kendisini aramasını tembihlediğini söyledi.



Bundan sonra Çağatay Ulusoy ile aynı sitede yaşayan kişilerin evlerini kiralamak için "ev alma, star al" sloganı ile kiralık daire ilanı vereceklerini belirten Şendir "Normalde insanlar ev kiralayacakları zaman, yönüne, rutubet durumuna, güneş alıp almadığına bakar.



Ama görünen o ki, devir değişmiş, ünlülerle, en iyi niyetle komşu olma meselesi, çok daha önemli hale gelmiş.



Bahsettiğimiz sitede evlerin aylık kirası 20 bin TL civarlarında ve değeri bu kadar yüksek olan bir evi sadece oyuncuya komşu olmak için kiralamak istemek, biraz garip, yani biz normal maaşlılar için, anlaması zor bir davranış..." diyerek duruma dikkat çekti.



Emlak365.com


Gündem Haberleri