Çağlar Ertuğrul'un ayrıldığı Teşkilat dizisi, yeni isimler ile anlaştı! Teşkilat'ın yeni oyuncusu, dizinin takipçilerini heyecanlandırdı!

İki sezondur TRT1 ekranlarında yayınlanan ve oldukça hareketli bir konuya sahip olan Teşkilat, geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. Ayrılan oyuncuların yeri doldurulmaya başlandı. İşte anlaşmaya varılan yeni oyuncu…

Ana akım medyada yayınlanan diziler, yerlerini yavaş yavaş dijital platformlara kaptırmaya başladı. RTÜK baskılarının yoğunlaştığı şu günlerde ağız tadı ile dizi izleme keyfine varamayan izleyiciler hem engelsiz hem de birçok farklı içeriğe aynı anda erişilmesine olanak tanıyan dijital platformların abone sayılarını arttırmaya başladı.

Son dönemlerde televizyon ekranlarında yayınlanan dizi projelerinin hemen hemen benzer konulara sahip olmaları ve oyuncu kadrolarında da sıklık ile aynı isimlerin yer alması, izleyicinin klişe içeriklerden uzaklaşmasına sebep oldu. Bu doğrultuda izlenme oranları düşen yapımlar, kadroları ne kadar kuvvetli olur ise olsun erken final yapmaya başladılar.

Dizilerin tek tek ekran maceralarını sonlandırdığı son dönemlerde, farklı konusu ve başarılı oyunculukları ile rakipleri arasından sıyrılmayı başaran dizilerin başında, TRT1’in efsane dizisi Teşkilat geldi. 2 sezondur reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran sevilen dizi, 3’üncü sezonu için hazırlıklara başladı.

Tam iki sezondur yayınlandığı her gün izlenme listesinin en üst sırasında yer almayı başaran ve yeni sezonu heyecan ile beklenen Teşkilat dizisi, son dönemlerde ayrılık haberi ile gündemden düşmemeye başladı. Dizinin başrolünün ayrılmasına tepki gösteren izleyiciler, yeni başrolün kim olacağını merak ederlerken dizi yönetiminden bir yeni haber geldi. Yapılan açıklamalara göre başrolün henüz belli olmadığı ancak dizi kadrosuna yeni bir ismin dahil olduğu bildirildi.

YENİ ANLAŞMA!

Teşkilat dizisi yeni sezonuna yaprak dökümü ile başlayacak. Dizinin başrolü olan Çağlar Ertuğrul’un kadrodan ayrılması dizinin ve ünlü oyuncunun hayranlarını oldukça şaşırtırken dizinin yeni sezonu için yeni oyuncular ile anlaşılmaya başlandı.

Teşkilat dizisinden gelen yeni habere göre “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” isimli dizide yıldızı daha da parlayan Yunus Emre Yıldırımer, Teşkilat dizisi ile imza aşamasına geldi.

BAŞROL KİM OLACAK?

Teşkilat dizisinin başrolünün kim olacağı henüz bilinmiyor. Kulislerden gelen bilgilere göre Çağlar Ertuğrul’un yeri için Avatar lakaplı Atakan Arslan düşünülüyor.

YENİ SEZON İSTANBUL’DA!

İki sezondur Ankara’da çekilen Teşkilat dizisi, yeni sezonda İstanbul’a taşınacak.

Gündem Haberleri