Çağlar Ökten'den, kendisinden 25 yaş büyük eşi şarkıcı Seda Sayan'a romantik paylaşım: Gülen yüzün hiç solmasın, gül yüzlüm!

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan ve kısa süre içerisinde nikah masasına oturmaya karar veren ünlü şarkıcı Seda Sayan ile meslektaşı Çağlar Ökten, aşklarını herkesin önünde yaşamaya devam ediyorlar. İşte Çağlar Ökten ve Seda Sayan’ın yaptıkları Instagram paylaşımlarına ilişkin ayrıntılar…

Türkiye’nin en çok beğenilen seslerinden olan ve “en güvenilir ünlü” testlerinde de sıklık ile adı çıkan ünlü şarkıcı Seda Sayan, magazin gündeminin baş köşesinde yer almaya devam ediyor. Yıllardır sahnede olan ve televizyon programlarında da sunuculuk yapan ünlü şarkıcı Seda Sayan, yaptırdığı estetik ameliyatlarından sonra bu kez de kendisinden 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten ile ilişkisi sayesinde gündem oldu.

“Sabahların Sultanı Seda Sayan” isimli programda vokalistliğini yapan genç meslektaşı Çağlar Ökten ile geçtiğimiz aylarda yakınlaşmaya başladığı iddia edilen Seda Sayan, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını açıklamıştı. Daha önce 6 kere evlenen ve Sinan Engin ile olan evliliğinden bir oğlu olan Seda Sayan, bir daha evlenmeyi düşünmediğini duyurmuştu.

Evlilik düşüncesinin olmadığına dair açıklamalar yaptıktan sonra tükürdüğünü yalamak zorunda kalan Seda Sayan, yalanladığı aşk iddiasının doğru olduğunu kabul etti ve Çağlar Ökten ile aşk yaşadığını canlı yayında açıkladı. Kısa süre içerisinde evlenmeye karar veren ikili, kendilerine yapılan eleştirilere bu zamana kadar aldırış etmedi.

Yaklaşık 4 ay önce hayatlarını birleştiren ve özel anlarını dahi Instagram hesaplarından paylaşmaktan çekinmeyen Seda Sayan- Çağlar Ökten çifti, sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları dudak dudağa paylaşımdan sonra dikkatleri üzerlerine çeken ünlü çift, bu sefer de romantik bir paylaşım ile sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı.

“GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN!”

Sosyal medya hesaplarından aşk dolu paylaşımlar yapan taze evli çift, yeni paylaşımları ile yine gündem oldu. Eşinin fotoğrafını paylaşan Çağlar Ökten, “o gülen yüzün hiç solmasın gül yüzlüm” notunu düştü.

DUDAK DUDAĞA PAYLAŞIM!

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan da eşi ile bir paylaşım yapmış ve 59 yaşındaki şarkıcı eşi ile dudak dudağa çekilmiş olan fotoğrafını, takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

ESTETİKLERİ DE BERABER YAPTIRIYORLAR!

Uzun süredir estetik yaptıran ve bunu saklamayan Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde eşi Çağlar Ökten ile birlikte bıçak altına yattı.

Gündem Haberleri