Can Dündar'ın Bodrum'da Ki 5 Milyon Liralık Villası Kaçak Olduğu İddiası İle Mühürlendi!

Türkiye Yılmaz Özdil ve eşine ait olan Bodrum'da ki kaçak villa haberlerini yakından takip ederken bir kaçak villa iddiası da firari gazeteci Can Dündar için ortaya atıldı.

Türkiye Yılmaz Özdil ve eşine ait olan Bodrum'da ki kaçak villa haberlerini yakından takip ederken bir kaçak villa iddiası da firari gazeteci Can Dündar için ortaya atıldı. Bodrum da yer alan ormana komşu deniz manzaralı süper lüks villa için kaçak bölümler olduğu tespit edildi. Detaylar haberimizde...

Sözcü Gazetesi yazarlarından Yılmaz Özdil'e ait olan villada tespit edilen kaçak bölümlerden sonra bölgede yer alan villalar mercek altına alınmıştı.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda villada kaçak bölüm tespit edilirken bu villalardan biri de firari gazetesi Can Dündar'a ait çıktı.



CAN DÜNDAR'IN VİLLASI KAÇAK ÇIKTI!



Sabah Gazetesi tarafından yapılan habere göre MİT tırları haberi sonrasında hakkında başlatılan soruşturma sonrasında yurt dışına çıkan ve bir daha dönüş yapmayan Can Dündar'a ait olduğu iddia edilen villa da kaçak bölümler tespit edildi.



Muğla Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan incelemelerde Can Dündar'a ait olduğu belirtilen ve değerinin 5 milyon lira olduğu iddia edilen villada kaçak bölümler tespit edildi. Ormana 27 metre tecavüzlü olduğu saptanan villada bu bölümlerin duvar ile çevrilerek villaya dahil edildiği belirtiliyor.



Yine söz konusu iddialara göre Can Dündar tarafından kaçak olan bu alana özel havuz yapılarak villaya dahil edilmiş durumda.





CAN DÜNDAR VİLLASINI SATMAK İSTEMİŞ ANCAK ALICI VAZGEÇMİŞTİ



Ormanın içerisinde yer alan ve deniz manzarası gören 5 milyon liralık villayı Can Dündar'ın ünlü sanatçı Gülriz Sururi'den satın aldığı, kendisinin de yurt dışına çıktıktan sonra satma girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.



Tapu müdürlüğü tarafından satışın hukuki yönü için inceleme başlatılması üzerine alıcı tarafın satıştan vazgeçmesi ile Can Dündar villasını elden çıkaramamış.



Emlak365.com


Gündem Haberleri