Can Dündar'ın Bodrum'daki Evi İçin İhbarname Gönderildi! Soruşturma Başladı

Yazar Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan evinin kaçak olmasının ardından Can Dündar içinde bir soruşturma başlatıldı.

Yazar Yılmaz Özdil'in Bodrum'da bulunan evinin kaçak olmasının ardından Can Dündar içinde bir soruşturma başlatıldı. Yapılan incelemelerde Hazine arsasını ve orman arsasını işgal ettiği belirlendi. Konu hakkında bir ihbarname gönderildi.

Ünlü yazar Yılmaz Özdil’in ardından ünlü gazeteci Can Dündar’ın da Bodrum’da bulunan villası için bazı ihbarlar yapıldı. Can Dündar’ın da villasının kaçak olduğu duyurusu yapıldı. Bunun ardından villada belediye ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. 376 metrekare olan villanın aslında 188 metrekarelik kısmının hazine arazisinin içerisine girdiği belirlendi. Bahçe duvarının oluşturmuş olduğu 27 metrekarelik kısmının ise orman arazisi içerisinde olduğu belirlendi



Villa Hakkında İhbarname Gönderildi!



Bodrum Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 5 milyon lira değerinde bulunan deniz manzaralı orman içerisindeki villanın bir kısmının orman arazisini işgal ettiği gerekçesi ile bir tespit çalışması başlatıldı. Çalışmayı Orman mühendisleri yürüttü. Harita ölçümlerinin tamamlanmasının ardından gerçek ortaya çıktı. Orman arazisini işgal ettiği belirlendi.



Tutulan suç tutanağının ardından 188 metrekarelik kısmının da Hazine arazisi içerisinde bulunması nedeniyle Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerine konu hakkında bir ihbarnamenin gönderildiği belirlendi.



Konu Hakkında Soruşturma Başlatıldı



Zaman kaybedilmeden Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturmanın açıldığı belirlendi. Tapunun ise Can Dündar ile Eşi Dilek Dündar’ın üzerine ortak bir şekilde hazırlandığı öğrenildi. Bu süreçte 18 Temmuz 2018 tarihinde vekaletname verilmiş ve 3 kişiye birden satılması için başvurular gerçekleştirilmiş. Ancak hukuki süreçler dolayısı ile bu satışın gerçekleştirilemediği belirlendi. Konu hakkında Can Dündar henüz bir açıklama yapmazken, soruşturmanın başlatılması ve ardından sonuçlanması bekleniyor.


Gündem Haberleri