Caner Erkin ve Eşi Şükran Ovalı Çeşme Ilıca'da Süper Lüks Malikane İçin 6.5 Milyon Lira Harcadı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin hayatını ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile birleştirmiş, çiftin Mihran Ela adını verdikleri bir kızları olmuştu. Caner Erkin son dönemde sık sık yapmış olduğu emlak yatırımları ve eşi için yapmış olduğu lüks harcamalar ile gündeme gelirken çift şimdi de Çeşme'de yaptıkları süper lüks malikaneleri ile gündeme geldi.

Caner Erkin futboldan kazandığı paraları gayrimenkul yatırımı ile değerlendirmeye devam ediyor. Ünlü futbolcu Caner Erkin hayatını oyuncu Şükran Ovalı ile birleştirmiş, çiftin Mihran Ela adını verdikleri bir kızları olmuştu.

Evlendikten sonra oyunculağa ara veren ve tüm zamanının kızına ayıran Şükran Ovalı bugünlerde ise vaktinin büyük bölümünü eşi Caner Erkin tarafından yaz tatilinde rahat etmesi için alınan lüks malikanenin inşaatı ile geçiriyor.

LÜKS MALİKANE İNŞAATI İÇİN ŞİMDİDEN 6,5 MİLYON LİRA HARCADILAR!

Yapmış oldukları lüks harcamalar ve büyük bütçeli emlak yatırımları ile adlarından söz ettirmeye devam eden Caner Erkin - Şükran Ovalı çifti yeni bir emlak yatırımı ile yine magazin basının gündemine taşındı. Ünlü futbolcu Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı ve kızları Mihran Ela'nın daha rahat tatil yapmalarını sağlamak amacı ile Çeşme Ilıca'da yer alan bin metrekare büyüklüğe sahip bir arazi aldığı açıklandı.

Sabah Gazetesi tarafından yapılan habere göre arsa yatırımı için 3,5 milyon lira harcayan Caner Erkin üzerine eşinin istediği rüya evi yaptırmak için de kesenin ağzını açtı. 2017 yılında evlenen Caner Erkin eşinin bir dediğini iki etmezken Çeşme Ilıca'da yer alan yeni malikanesi için de kesenin ağzını açtı. Evin yapılacağı arsa için 3 milyon lira ödeme yapan futbolcunun bugüne kadar toplam 6,5 milyon lira harcama yaptığı iddia edildi.

32 yaşındaki ünlü futbolcunun jübilesini yaptıktan sonra Çeşme'ye yerleşmeyi düşündüğü ve burada yaşayacağı iddia edildi. Caner Erkin İle Şükran Ovalı çifti daha önce de Çekmeköy'de yer alan süper lüks konut projesinde satın aldıkları 4 süper lüks daire ile magazin basınına haber olmuş, çiftin kızlarının geleceğine yatırım yapmak için tanesi 2,5 milyon lira olan daireleri satın aldığı gündeme bomba gibi düşmüştü.

Gündem Haberleri