Cedi Osman ve Ebru Şahin'in düğünü milyon liraları aştı! Sırf gelin arabası 1 milyon TL'ye Amerika'dan geldi!

Basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin'in düğünü küçük bir servete mal oldu. Ünlü çift, nikah ve düğün törenleri için hayal gibi bir ücret ödedi.

NBA’de forma giyen ünlü basketbolcu Cedi Osman, Destan dizisinin sevilen oyuncusu Ebru Şahin ile dünyaevine girdi. Geçtiğimiz hafta Makedonya’da kıyılan nikahın ardından Türkiye’ye dönen çift, Alaçatı’da unutulmaz bir düğün yaptı. Düğünde Acun Ilıcalı temsili nikah memuru olurken, çiftin düğün için servet ödediği ortaya çıktı.

Rüya gibi düğüne hayallerin ötesinde harcama!

Güzel oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman, 3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde evlilik ile taçlandırdı. Aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen çift, bu kez de Alaçatı’daki düğünleriyle adlarından söz ettirdi.

Makedonya’da görkemli bir nikah töreniyle hayatlarını birleştiren çift, nikahlarından görüntüleri ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

7 Temmuz’da bu kez Türkiye’de düğün yapan çift, Çeşme’deki Fly –Inn Beach’te gerçekleşen düğünde temsili nikahı Acun Ilıcalı kıydı. Çok sayıda ünlü ismin katıldığı düğünden eğlenceli anlar sosyal medyaya yansırken, düğün kadar düğüne yapılan masraf da çok konuşuldu.

Gelin arabasının değeri 1 milyon dolar!

Yılın düğününün en dikkat çeken detaylarından biri, gelin arabası olarak kullanılan Lamborghini araçtı. Cedi Osman’ın 1 milyon dolara satın aldığı lüks aracın, Amerika’dan uçakla Türkiye’ye getirildiği öğrenildi.

Ünlü basketbolcu Cedi Osman’ın düğün masrafları için toplam 8 milyon TL ödediği ortaya çıkarken, Ebru Şahin’in düğünde giydiği 3 gelinliğin toplam değerinin ise 500 bin TL olduğu aktarıldı.

Yılın düğününden sosyal medyaya yansıyan görüntüler ise gündeme oturdu. Cedi Osman’ın Ebru Şahin’i ilk kez gelinlikle gören Cedi Osman, ‘’ Çok güzel olmuş, bayıldım. Onu gördüğüm an bittim zaten ‘’ ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Gündem Haberleri