Cem Küçük 2015 Kıbrıs Tatili İddiası Nedir, Videosu Var Mı, Yayınlanacak Mı? Sedat Peker’den Son Dakika Açıklaması!

Sedat Peker’in gazeteci Cem Küçük hakkında 2015 yılında Kıbrıs tatili ile alakalı ifşa yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki bu iddia doğru mu? Sedat Peker’den son dakika açıklaması.

Türkiye’de Sedat Peker yeniden gündem belirlemeye başladı. Dün sosyal medya üzerinden Sedat Peker’e bağlı bir hesaptan yayınlanan video gündeme bomba gibi düşmüştü. TGRT’nin ve İhlas Holding’in üst düzey yöneticisi ile alakalı olan ifşa videosu Türkiye’nin ana gündem maddesi haline geldi. Bu iddianın ardından ise Gazeteci Cem Küçük tartışmaları yaşanırken yeni iddialara gündemi sarstı.

CEM KÜÇÜK KIBRIS İDDİASI NEDİR?

Sosyal medyada Sedat Peker ile direkt bir bağlantısı olmayan bir hesap üzerinden Cem Küçük ile alakalı olarak Sedat Peker’in ağzından bazı iddialarda bulundu. Buna göre 2015 yılında Kıbrıs’a tatile giden Cem Küçük’ün Sedat Peker’in elinde ifşa görüntüleri bulunuyordu. Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında Sedat peker ile alakalı olarak yaptığı, “Sedat peker’in elinde bir şey yok. Eğer olsaydı çoktan çıkarmıştı. Blöf atıyor, tutturabilirse.” açıklamasını yapmıştı. Aynı iddiada bu açıklama işaret edilip Cem Küçük’ün Sedat Peker’den özür dilemesi, aksi halde kendisi hakkında olan ifşa videosunun yayınlanacağı yer aldı. Peki Cem Küçük’ün 2015 Kıbrıs tatili ifşa iddiası doğru mu?

SEDAT PEKER AÇIKLAMA YAPTI!

Cem Küçük hakkında ifşa videosu olduğu ve Sedat Peker tarafından yayınlanacağı iddialarının gündeme düşmesi ile herkes bu iddianın aslını astarını merak etmeye başladı. Konuya bizzat Sedat Peker tarafından cevap verildi.

Sedat Peker bir açıklamada bulunarak bir önceki ifşa videosunun yayınlandığı hesabın Twitter tarafından kapatıldığını söyledi. Cem Küçük iddiasını o hesabın adına açılan yeni bir hesap kamuoyuna duyurmuştu. Sedat Peker konu hakkında, “Yeni açılan ve benim adıma paylaşım yapan hesap benimle alakası olmayan sahte bir hesaptır. Biz düşmanlığı bile namusluca yapan insanlarız. Cem Küçük isimli gazetecinin benim elimde erkeklerle olan bir ifşa görüntüsü yoktur.” dedi.

Açıklamalarını devam ettiren Sedat Peker, Cam Küçük iddiası hakkında, “Bir insan cezaevine girdiğinde veya öldürüldüğünde verdiği savaşı kaybetmez. İnsan ancak düşmanına benzerse işte o zaman verdiği savaşı kaybeder. Ben asla onlar gibi olmayacağım. Biz adam gibi savaşacağız ve adam gibi duracağız. Kimse unutmasın, bende söz namustur.” ifadelerini kullandı.

Emlak365.com

Gündem Haberleri